Jump to content
Rado_sr

Сваляне на кардана на HR-V

Recommended Posts

Можели някой който е свалил кардана на ХР-В-то си,да ми каже да ли ще падне разхода.Дали си заслужава да го свалям за лятото.Защото във Варна лятото движението е много претоварено.И разхода се дига много.И да ли трябва да обезопася нещо след като сваля кардана или не.

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Landrover Discovery II никва файда. При теб незнам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпитано:CR-V I-ва ген., година и половина карах нормално, c кардан.CR-V I-ва ген., само цвета е различен от предишното, година и половина карам без кардан.Разлика в разхода на гориво и динамиката на колата НЯМА :cool:

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-голяма глупост от това, да се маха кардана за икономия не съм чувал.Ако не ти трябва 4x4, го пускай за продажба , някой с предно ще го лапне, хем ще изкараш някой лев, хем ще икономисваш занапред ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За махане не сме :lol: но след минаване към 4x4 разхода остана същия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е колко голям е тоя разход.?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10 л на газ смесено дава.За това питах дали си заслужава да го свалям замо за лятото.Дали ще пречи на електрониката нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Електрониката няма и да разбере с кардан ли си или без :)/> Понеже нещата са малко механични.А 10 л газ смесено за Варна :rolleyes:/> може да караш и да си свиркаш :D/>

Редактирано от mohican

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колега . По мое мнение свалянето на кардана с цел осъществяване на някаква икономия е вятър работа. Разхода мисля че ти е съвсем приличен , като искам да вметна че аз карам CR-V 97г. и не мога да правя сравнение между него и твоята кола поради липса на опит с твоята но моята под 13 градско не мога да я сваля а и не се и опитвам , защото един пасат двойка толкова гори градско а за SUV който тежи около 1800 кила не мога да искам нищо повече. Не съм сгрешил с килограмите ако някой мисли да ме поправи , като сложа газовата уредба с пълна бутилка , разни други неща в багажника и себе си окло 135 кила това е резултата. Точно днес сложих кардана след като го бях свалил за смяна на предно каре , което между другото е с размери 20х 253,5 ( това ако на някой му се наложи да го търси преди да го е свалил). Та от скромният си опит без кардан за изминалите два дни мога да заявя твърдо че поведението на колата е малко разочароващо. Даже мисля че ,не е толкова полезно особено ако маслото е сменявано редовно и то с оригинално такова. За последното от поста за да не разводнявам темата който се интересува може да ми звънне да си поговорим ( 0876269394) от 9,00 до 23,00 без никакъв проблем - Росен . С уважение към всички колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С малко заигравка,разбирай супер финна настройка,мога да ти докарам 9,2 на градско.Под това е абсолутен компромис с динамиката.По-добре н се занимавай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10 / 100 градско е добре даже и на бензин.Аз нямам заден кардан,поради това ,че съм само с предно.И разх0да ми е 20лв на 100км/бензин/градско.Нямам газово и засега разхода ме устройва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...