Jump to content

Recommended Posts

Привет.Нямам адет да оборвам решенията на Модератори и Администратори, честно казано почти никога не съм имал забележки относно работата и решенията им, дори напротив (доста често споделям и адмирирам това което правят). Просто ми е любопитно, защо се случи случилото се с ТАЗИ ТЕМА - кому бе нужно и какво би помогнало/променило това, да се изтрият доста мнения + заключване на самата тема ?Предполагам, отговора е, че темата е създадена преди 2 години и половина и сега, изведнъж е изровена от небитието и започва да се пише по нея. Дори и така да е, не виждам това какво лошо има, при положение, че тя и към днешна дата е доста актуална (ето вече и новия Акорд 9-а ген. който излезе на пазара преди 4 - 5 месеца, дори и той вече е с Макферсън) и има какво да се каже и добави, иначе по тази логика тъй обичаните теми "бисери" или "кой беше" - теми, които не си знаят възрастта трябва отдавна да ги няма :rolleyes:/> . ОК, ще кажете "ако толкова ти е интересна темата за типовете окачване, пусни друга тема, тази се е изчерпала и затова я заключваме" - хубаво, ама защо трябваше да изтриете и новите мнения на Трънчо и на още един човек от Варна (просто не му помня ника на човека) ? :huh:/> Те нито нарушиха добрия тон, напротив - започнаха да пишат интересни неща и споделяне, аз лично снощи успях само да прочета какво пишат и мислих днес (когато съм по-свободен) да добавя нещо от мен (примерно най-малкото на колегата от Варна щях да се опитам да му помогна със съвет от къде да си купи едни части, с които повече да няма проблеми и няма да сменя близкото десетилетие), но както се вижда днес, едвам успях да открия темата, отделно, че мненията които снощи четох вече ги няма и не знам кой бе човека... :ph34r:/> Не търся непременно обяснение от някого и не чупя стойки, просто си изказвам личното мнение, че според мен нямаше нужда от тази маневра - нито от заключване на темата, още по-малко пък от триене на постове, които бяха меко казани интересни гледни точки и имаше какво да се дискутира градивно. Това е всичко.

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм я заключвал и почиствал аз, но имах намерение да го направя. Темата беше тръгнала в съвсем друга посока (почна да се дискутира технически проблем) за което си има и съответен раздел. :) .п.с. И мои мнения има изтрити, но какво от това, те си бяха явен спам, трябваше изобщо да не пиша. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, има една дума и тя се нарича комуникация.Когато видите някъде проблем ни кажете и на нас, че той съществува, пишете едно мнение в темата, така всички ще видят, направете една нова тема и кажете на хората да пишат там, защо си навличате гнева на хората, защо нещо трябва постоянно да чезне и всички да гледаме учудено, къде са ни побликациите и защо си хабим времето да пишем, не може така, вижте този раздел е пълен с подобни теми, не е сериозно това отношение, трябва да бъдем хора и да не си солим на главите постоянно пепел, знам, че е еднообразно да редактираш теми и постове, но не е това подхода.Нека си ценим труда и мнението едни на други, ако искате да продължава да се пълни този раздел с оплаквания можете да продължите както досега...

Редактирано от d.pavlovq
  • Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е възстановена, довечера ще я почистя малко. Извинявам се от името на екипа, станало е лееко объркване :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...