ADH-Honda 773 #1 Публикувано 2 Април, 2013 (Редактирано) Привет.Нямам адет да оборвам решенията на Модератори и Администратори, честно казано почти никога не съм имал забележки относно работата и решенията им, дори напротив (доста често споделям и адмирирам това което правят). Просто ми е любопитно, защо се случи случилото се с ТАЗИ ТЕМА - кому бе нужно и какво би помогнало/променило това, да се изтрият доста мнения + заключване на самата тема ?Предполагам, отговора е, че темата е създадена преди 2 години и половина и сега, изведнъж е изровена от небитието и започва да се пише по нея. Дори и така да е, не виждам това какво лошо има, при положение, че тя и към днешна дата е доста актуална (ето вече и новия Акорд 9-а ген. който излезе на пазара преди 4 - 5 месеца, дори и той вече е с Макферсън) и има какво да се каже и добави, иначе по тази логика тъй обичаните теми "бисери" или "кой беше" - теми, които не си знаят възрастта трябва отдавна да ги няма :rolleyes:/> . ОК, ще кажете "ако толкова ти е интересна темата за типовете окачване, пусни друга тема, тази се е изчерпала и затова я заключваме" - хубаво, ама защо трябваше да изтриете и новите мнения на Трънчо и на още един човек от Варна (просто не му помня ника на човека) ? :huh:/> Те нито нарушиха добрия тон, напротив - започнаха да пишат интересни неща и споделяне, аз лично снощи успях само да прочета какво пишат и мислих днес (когато съм по-свободен) да добавя нещо от мен (примерно най-малкото на колегата от Варна щях да се опитам да му помогна със съвет от къде да си купи едни части, с които повече да няма проблеми и няма да сменя близкото десетилетие), но както се вижда днес, едвам успях да открия темата, отделно, че мненията които снощи четох вече ги няма и не знам кой бе човека... :ph34r:/> Не търся непременно обяснение от някого и не чупя стойки, просто си изказвам личното мнение, че според мен нямаше нужда от тази маневра - нито от заключване на темата, още по-малко пък от триене на постове, които бяха меко казани интересни гледни точки и имаше какво да се дискутира градивно. Това е всичко. Редактирано 2 Април, 2013 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 2 Април, 2013 Не съм я заключвал и почиствал аз, но имах намерение да го направя. Темата беше тръгнала в съвсем друга посока (почна да се дискутира технически проблем) за което си има и съответен раздел. .п.с. И мои мнения има изтрити, но какво от това, те си бяха явен спам, трябваше изобщо да не пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #3 Отговорено 2 Април, 2013 (Редактирано) Колеги, има една дума и тя се нарича комуникация.Когато видите някъде проблем ни кажете и на нас, че той съществува, пишете едно мнение в темата, така всички ще видят, направете една нова тема и кажете на хората да пишат там, защо си навличате гнева на хората, защо нещо трябва постоянно да чезне и всички да гледаме учудено, къде са ни побликациите и защо си хабим времето да пишем, не може така, вижте този раздел е пълен с подобни теми, не е сериозно това отношение, трябва да бъдем хора и да не си солим на главите постоянно пепел, знам, че е еднообразно да редактираш теми и постове, но не е това подхода.Нека си ценим труда и мнението едни на други, ако искате да продължава да се пълни този раздел с оплаквания можете да продължите както досега... Редактирано 2 Април, 2013 от d.pavlovq 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 2 Април, 2013 Темата е възстановена, довечера ще я почистя малко. Извинявам се от името на екипа, станало е лееко объркване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове