smoky 18 #1 Публикувано 1 Април, 2013 Мисля да сменям изпускателния колектор на моята д14 англичанка с афтърмаркет 4-2-1 такъв, но какви гарнитури ще ми трябват за за главата, двойката и за О-пръстена към катализатора?Клингерит и графитна смазка за двойката ще стане ли? От кой дивгател гарнитури да търся - Д16з6 или? За такъв изпускател говоря: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #2 Отговорено 2 Април, 2013 Е, кво става половината форум са с такива кюнци никой не казва ква гарнитура да сложа на двойката и долу към генерацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #3 Отговорено 2 Април, 2013 Ако го купуваш нов би трябвало да си дойде с гарнитури.Можеш да си ползваш и твоята гарнитура стига да е читава,но имай на предвид,че на този колектор портовете са по-широки от тези на главата и на стоковия ти колектор.Ако след време решиш да си портнеш главата по колектора ще си правиш друга гарнитура.Няма значение каква гарнитура ще използваш D16SOHC D16DOHC D15 и тн.Важното е да е от D серия,всичките стават без проблем.Края на колектора го мериш колко му е диаметъра и си купуваш нужния О-пръстен или ще е 55мм или 60мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #4 Отговорено 2 Април, 2013 Втора ръка е , на двойката пробвах от д16з6 ама идва по-малка, че и пръстен не могат да ми намерят идва на 53 някъде! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 3 Април, 2013 Добреде колега ,изрежиси я метална . на какво е челосван .На ръка или фреза ? Меката се му се струва че моо си я поръчаш . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #6 Отговорено 17 Април, 2013 Колектора монтиран! Изработиха ми гарнитура Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове