Стоян 1 #1 Публикувано 21 Март, 2013 Здравейте колеги от няколко дни се появи потропване при ускорение и леко завиване на ляво не е каре защото е сменено преди 2 седмици???Някакви идеи какво може да е ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 21 Март, 2013 а ти кое каре смени .да позная Външно а проблема може да ти е вътрешно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стоян 1 #3 Отговорено 21 Март, 2013 да смених външното вътрешното не е барано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 22 Март, 2013 Ами огледай го вътрешното 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
embata1990 9 #5 Отговорено 22 Март, 2013 Колегите са много прави при мен беше същото и какво ли не смених и нямаше ефект. Но накрая свалих вътрешното каре и чак сепараторите изпаднаха от лагера. Смених го и зазпа имам още вътрешни лагери ако мога да ти бъда от полза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venciiii 3 #6 Отговорено 22 Март, 2013 Вътрешно каре 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sgrozdev 0 #7 Отговорено 26 Юли, 2013 (Редактирано) Здравеите,имам същия проблем ама не мога да си намеря вътрешно каре.Моля кажете от къде да си купя. Редактирано 26 Юли, 2013 от Sgrozdev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове