e4omir 49 #1 Публикувано 17 Март, 2013 Здравейте колеги, не намерих подобна тема във форума и за това пускам тази. Преди време ми удариха задната дясна врата на англичанката и от колега от форума закупих същата врата, но без никакво оборудване. Някой правил ли е подобна цялостна смяна на всичко по вратата? В смисъл, най-много се притеснявам как ще извадя стъклото и държачите и как ще ги монтирам на другата за да я сменя. От някои места чух, че се "подрязвало" стъклото, и че било доста сложно за смяна. Всякаква информация ще ми е полезна и като се постопли ще я пробвам, със сигурност знам, че ще я разглобя, но после...?Поздрави на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 17 Март, 2013 Нищо сложо ,кво ше подрязваш .От еднната сваляш и редиш на другата работа за 20 минути . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #3 Отговорено 17 Март, 2013 Не е сложна смяната колега.Най-сложно поне за мен е свалянето на самото стъкло,защото трябва да го свалиш до точно определени отвори на вратата и от там да бръкнеш с тръбно ключе за да отвиеш двете болчета които го държат.След това развиваш всички болчета които държат механизма и местиш всичко това на другата врата 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове