katko 0 #1 Публикувано 17 Март, 2013 преди малко си направих регистрация понеже искам да си купя honda civic 1.6 хечбек 5 врати 1997-2000 защото не намирам читави в сайтовете за коли.вчера ходих да гледам една но имаше доста забележки по нея.2 от вратите не се затваряха добре (подлежат ли на ремонт) пръскана е тук там предните дискове имаха голям ръб като цяло много забележки.мога ли да си намеря хубава или да се насочват към по новата ?? моля за съвет понеже няма с кой да се консултирам. и да покажа коя съм ходил да гледам http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11362067384983678&f1=details&slink=2erboj вътре е мн добре салона е изпран таблото и волана са като нови.но това затваряне на тези врати ме притеснява.ако някой ми помогне със съвет ще съм много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Todorov 14 #2 Отговорено 17 Март, 2013 Здравей! Хубаво си се насочил към марката.Иначе конкретно за тазиаз не бих я взел с монтирана газова уредба.Ако си решил да караш на газ,по-добре ти си я монтирай в последствие...да ти е мирна главата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katko 0 #3 Отговорено 17 Март, 2013 ами мисля на газ да карам но не е ли по добре да е поставена в Италия газовата уредба понеже на нашите майстори им нямам вяра.влюбен съм в тези коли стойката возията просто уникално.вчера като седнах в нея не ми се излизаше :D но след като видях забележките се отказах от нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Todorov 14 #4 Отговорено 17 Март, 2013 Ами аз лично смятам,че е по-добре да си сложиш газ тук.Не знаеш колко е карана на газ в Италия,как е поддържана там...клапани,филтри и т.н. Италианците са малко палачори и аз не бих рискувал.Това все пак си е мое мнение.Успех с избора! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katko 0 #5 Отговорено 18 Март, 2013 ами ще ви послушам но трябва да си намеря някоя по запазена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katko 0 #6 Отговорено 21 Март, 2013 вече съм собственик на Honda Civic намерих подходящата и я взех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #7 Отговорено 21 Март, 2013 Честито,колега!Много да те радва и дай снимки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Todorov 14 #8 Отговорено 21 Март, 2013 Честито!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katko 0 #9 Отговорено 21 Март, 2013 благодаря.ще кача тези дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katko 0 #10 Отговорено 22 Март, 2013 eто снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katko 0 #11 Отговорено 28 Март, 2013 колеги търся да купя брава за багажника на хондата понеже чопчето за отключване от купето е счупено някой ако продава и е здрава я вземат веднага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katko 0 #12 Отговорено 28 Март, 2013 самия чоп на бравата е счупен и като дръпна лоста от вътре не се отваря само с ключа може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
treibala 11 #13 Отговорено 28 Март, 2013 Честито за колата голяма красавица е! А за бравата съм ти писал на лично! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgie 12 #14 Отговорено 11 Април, 2013 Честито колега,колата изглежда перфектно.Пускай тото ,четири дни между двата поста и я намери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове