Jump to content
Jikata85

Автоматично заключване на вратите при ускорение Акорд 2008

Recommended Posts

Здравейте,Знае ли някой как мога да настроя автоматично да се заключват вратите при потегляне? Става въпрос за модел Хонда Акорд Комби 2008г. автоматик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравей колега,Най-вероятно трябва да влезеш в менюто за настройка с копчетата на волана. За американската версиа на Акорда пише за настройки на автоматично заключване и отключване на вратите, но за европейската не знам. Виж в ръководството има ли такава функция, защото на Акорд 7 след 2006 няма.На ЦР-В 2013 за вратите може само да се настройва при първо натискане на копчето на дистанционното дали само шофьорската или всички врати да се отключат. Без ръководството няма да минеш, че няма май много Акорди 8 във форума!

Редактирано от ivan_m

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление ръководството, което имам е на италиански. Все пак намерих ръководство на английски за същата Хонда, но Седан. Там има показан начин със задържане на копчето за заключване, при определени условия. Пробвах го и не стана при мен. Отделно сравних моето ръководство със английското и точно тази страница липсва при мен, така че може и да не е възможно. Все пак ако някой има някакви идеи нека сподели :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес говорих в Бултрако Пловдив за този казус. Според тях, тази функция я има в американската версия на Акорда. Това което бях чел също се отнасяше за американски Акорд.Пусни снимка на тази стараница от италианското ръководство, имам приятел който знае италиански.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно в това е проблема, че в моето ръководство тази страница липсва. Има само генерално обяснение за какво служат копчетата. Вече предполагам, че ръководството което съм намерил най-вероятно се отнася за американските акорди, защото на няколко места пише, че тази функция не важи за всички модели. Мисля да отида до Бултрако София тези дни и да попитам дали те незнаят нещо по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...