djani 0 #1 Публикувано 9 Март, 2013 цивик Д16З6 5-ти ген: имам вапрос към колегите които карат от същата хонда можели някой дами помогне? след запалена инсталация смених инсталацията но имам един кабел който него знам каде трябва дасе свърже.мисля, че е за парното но несъм много сигурен. ето снимки на кабела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 10 Март, 2013 Като за начало се научи да пишеш грамотно.След това,ако можеш дай по-големи снимки,защото на тези нищо не се разбира 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djani 0 #3 Отговорено 10 Март, 2013 Като за начало се научи да пишеш грамотно.След това,ако можеш дай по-големи снимки,защото на тези нищо не се разбира Извинявам се колега от теб и от вцички останали колеги.Знам че имам грешки защото несъм в България повече от 15 години и не завърших училище в БГ.Мисля, че това нещо има голямо влияние, но не мисля че това пречи за да ми помогнете.Блогодаря предварително! Надявам се тая снимка да върши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 10 Март, 2013 Този кабел не е ли допълнително пускан???Така като гледам е син/червен,който ако е от оригиналната инсталация е за пускане на климатика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #5 Отговорено 10 Март, 2013 Едва ли е за климатика Диди,той върви в снопа кабели.Вероятно е за нещо друго.Прави ли ти някакъв проблем колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #6 Отговорено 10 Март, 2013 Колега проследи къде отива, вътре в купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #7 Отговорено 10 Март, 2013 Знам,че върви в снопа кабели Пепи,но нали знаеш рационалисти всякакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 11 Март, 2013 Оригинално там няма кабел вече друго е ако някой се е правил на "майстор". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djani 0 #9 Отговорено 12 Март, 2013 (Редактирано) Блогодаря колега. А някой знаели дали нещо общо имат парното и перката на радиатора, че несъм свързал кабелите на перката ( не знам коиса, има черен,черен с бели токи и черен-червен кабел на своводно, 2 от 3-те трябва де е ) и неработи парното.Ако няма нещо общо, ще търса другаде проблема. Пък този кабел щом е излишен да си стои така не ме бърка Редактирано 12 Март, 2013 от MIYAMOTO ЦИТАТИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djani 0 #10 Отговорено 20 Май, 2013 Темата е за триене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове