Jump to content
^VaNcHy^

Проблем с окачването

Recommended Posts

Здравейте колеги ... имам следната питанка , предполагам все някой се е сблъсквал със този проблем.Имам Акорд 97-ма седан дизел и съм му сложил джанти 17-ки с гуми 225/45 ... проблема се изразява във следното ... когато се качат 5 човека в колата гумите опират във веждите понеже изкачат или на завой също стържат .. един ми казва пружини друг амортисьори ... има ли някой от форума който да е решил този проблем без да дава 100000 лв. за супер окачване ... и стават ли пружини от други марки коли за тази ? дайте съвет .. плс.предварително благодаря ... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблем с окачването :unsure: 17-ки с гуми 225/45 ... :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега,аз съм със същото купе и гумите са ми 205 55 16 и с 5 човека имаше леко докосване на гумата в ръба на веждата.Проблема се реши с испилване на няколко милиметра от подгъва на веждата,но при твоя размер това ми се струва неприложимо.Ако държиш да запазиш този размер на гумите и да не правиш сериозни промени се сещам единствено за ограничаващите тампони дето се пъхат между намотките на пружината.Успех. П.П. Има и опция да си направиш пружини по поръчка,по твърди и да си запазиш височината на задницата на колата.

Редактирано от росенKN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...