Ivo Myankov 64 #1 Публикувано 4 Март, 2013 Чувал съм че манипулационен била лесна, но се оказа, че това е за 5та купе. За хеч нито една букса не съответства и са с около 3-4см по-дълги.Та който е правил това или има информация моля да сподели. То е ясно, че ще се преправя, но не искам да откривам топлата вода и да правя глупости. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 4 Март, 2013 Намираш си някой който прави хубави пластмасови заварки, уточнявате с колко трябва да се скъси и действате.Свали му един от твоите прагове за мярка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #3 Отговорено 12 Март, 2013 (Редактирано) Не съм правил такива галимаций,но един приятек си сложи на 5-та купе прагове от 6-та купе и за да няма и най-малки разлики в щипките изряза целите прагове от 6-цата и ги залепи върху оригиналните с пластмасова заварка и станаха много сполучливи и от вън нищо не личи!А от към щипки си остана оригинала от долу......ти сам реши кое ще ти е по-лесно. Аз лично ако правя това ще го направя по този начин.Даже и да са малко по-дълги от на 5-тицата ще ги скъся и пак така ще ги залепя... УСПЕХ!!! Редактирано 12 Март, 2013 от Riko_Chervenia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1568 #4 Отговорено 12 Март, 2013 Твоя проект, в завършен вид:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=76824&pid=1057336942&st=0entry1057336942 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове