Silvergreen 3 #1 Публикувано 25 Февруари, 2013 Може да кажете , че ми е тъп въпроса, но не ми е ясно как става тази операция. Имам изгорели крушки, които много ме дразнят, но не мога да разбера дали се сваля спойлера, виждам някакви дупки от двете страни на стопчето, но не виждам болт. Колата е Сивик 6 ген , японка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ico76 1 #2 Отговорено 25 Февруари, 2013 Може да кажете , че ми е тъп въпроса, но не ми е ясно как става тази операция. Имам изгорели крушки, които много ме дразнят, но не мога да разбера дали се сваля спойлера, виждам някакви дупки от двете страни на стопчето, но не виждам болт. Колата е Сивик 6 ген , японкаМисля,че трябва да свалиш спойлера,колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #3 Отговорено 26 Февруари, 2013 Верно ли трябва да го свалям . Никой ли не сменял крушки там? Много ме дразни нещо да не ми свети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #4 Отговорено 27 Февруари, 2013 Не се сваля. В тези дупки има видии развиват се и се вади стъклото. Кривото е, че отверката трябва плътно да лежи на стъклото (под такъв ъгъл са). Ще се оправиш просто намери подходяща кръстата отверка.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #5 Отговорено 27 Февруари, 2013 Машала колега , дано е така. Ще пиша като го направя, за да няма други като мене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #6 Отговорено 1 Март, 2013 Може и тресчотка с сгъвка с накрайник кръстата отверка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #7 Отговорено 2 Март, 2013 Да се похваля, успях вчера да я сменя крушката. Пробвах с какви ли не отверки, но не ми се получаваше, накрая си разхлабих спойлера колкото да го повдигна малко и си ги отвих болчетата без да ми пречи стъклото. Благодаря на всички, които помогнаха с идеи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #8 Отговорено 2 Март, 2013 (Редактирано) . Редактирано 2 Март, 2013 от Silvergreen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове