JDM.BG 754 #1 Публикувано 23 Февруари, 2013 Колеги някой има ли идея къде в BG може да се купят или кой да направи качествен/и тромпет/и ? става дума за такова чудо без значение дали метално или някакъв вид пластмаса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #2 Отговорено 23 Февруари, 2013 Защо не пробваш магазините за автоозвучаване , да разгледаш един два басрефлекса , Аз мисля да използвам басрефлекси ( след време) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #3 Отговорено 23 Февруари, 2013 Братле аз също се оглеждам за същата работа , но сега без успех ако намериш нещо дай и аз да се оборудвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 23 Февруари, 2013 Гледах един в нета ги правеше от поставки за яйца - реже дъното и готов ти тромпет :D/>/> http://forums.sohc4.net/index.php?topic=57484.0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #5 Отговорено 23 Февруари, 2013 Ходих насам натам тука в Шумен по музикалните магазини и неможах да открия конусовиден бас рефлектор , но ми дойде идея за фуния от домашни потреби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 23 Февруари, 2013 защо ти е конусовиден? ако толкова искаш конусовиден си взимаш обикновен рефлектор, режеш където решиш, че е необходимо и с пластмасово "заваряване" можеш да го лепнеш за макара за прежда, има ги такива големи конусовидни :Д 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #7 Отговорено 23 Февруари, 2013 (Редактирано) Аз преди малко бях в конрад , купих си две термометърчета , та видях има бас рефлекси ф60 на 150 -94 стотинки , имаха и с по малко фи. Това даже е първото показано в линковете горе , а и съм гледал че сравнително лесно се монтира Редактирано 23 Февруари, 2013 от MIYAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #8 Отговорено 23 Февруари, 2013 Да и тук има ,но на мен както и на Сако ни трябват конусовидни, идеята е за въздушния поток. Ето един пример за идеалният тромпет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 23 Февруари, 2013 Къф диаметър даите размери де . може и да имам нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #10 Отговорено 23 Февруари, 2013 (Редактирано) 76мм ми трябва за интейка :)/>P.S. Доста търсих фазоинвертори за тонколони, но почти няма диаметъра който търся аз, а тези които са същия диаметър не са с формата на фуния, а просто тръба. Сега мисля още няколко варианта и ако измисля нещо ще пиша Редактирано 25 Февруари, 2013 от Sako Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #11 Отговорено 6 Март, 2013 http://www.dek.bg/main.php?action=car&topic=products&pid=phi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове