em1l 30 #1 Публикувано 21 Февруари, 2013 Търсих доста но не намерих конкретен отговор става или не става. Та въпросът ми е точно такъв, дали файнал 4.4 от кабелна скоростна кутия става за хидро кутия(d16z6). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #2 Отговорено 21 Февруари, 2013 За триене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 21 Февруари, 2013 Защо да я трия ,сподели ?Ако си намерил отговора моо го опишеш . То и аз мога ма........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #4 Отговорено 21 Февруари, 2013 (Редактирано) Добре де, за триене темата,но все пак какво откри става или не става + аргументи разбира се. Може да помогнеш на някой друг колега(не на мен :)/> ) ако си разбрал.Иначе темата е съвсем без смисъл, питаш и после я триеш бързо. упс, fenabg ме изпреварил докато те запитам и аз почти същото Редактирано 21 Февруари, 2013 от 4ushi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #5 Отговорено 21 Февруари, 2013 (Редактирано) Намерих доста теми в които отговора дали става или не става е по средата, демек става ама трудно и все пак не се знае. И след провеждане на разговор в който стана ясно това което съм написал в първото изречение се отказах от това да слагам файнал от кабелна на хидро. Решението за мен лично е хидро кутия с 4.4 файнал(говоря оригинална кутия с такъв файнал). Ако искате я трийте, ако не някой които е наясно може да напише кое как и защо и темата да е полезна на някой колега. Редактирано 21 Февруари, 2013 от em1l Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #6 Отговорено 22 Февруари, 2013 Ринга на файнъла пасва,разлика може да има във вторичния вал Но един добър стругар и проблема е решен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
el niño 4 #7 Отговорено 22 Февруари, 2013 Чисто механично става, ама различния брой зъби може да е проблем. Ще трябва да се замени и вала, ама дали скоростите от хидравличната кутия се нареждат на вал от жилна????? Преди време пробвах нещо подобно - Скорости и файнал от д16а9 (црх) на хидравлична кутия от Д14а4. Първоначално стана, включва всичко ок (на подемник без натоварване), ама при проба в движение (явно от оборотите) изрони 4-та. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 22 Февруари, 2013 Не е от оборотите а от разликата в дължините на валовете на хидро е по дълаг . сиреч за да стане се праправят некои неща . За хидро 4.4 се намира по лесно от кабелен така че упражнението е ненужно почти . el niño кои различен брои зъби е проблемен че немоо да схвана . п.п колко време търся кабелен и оня ден испуснах един. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове