Jump to content
Капанеца_865

Протестите!

Recommended Posts

Тъй като простеста не е политически,мисля че може да има една такава темичка във форума.Интересно ми е има ли протестиращи граждани от форума? Разкажете как са протекли простестите във вашия град,защото според мен медиите не отразяват всичко..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

(Русе) Аз съм си редовен по протестите , днес пак бях . Отидох с нагласата че се политизира сичко , и наистина беше така . Отдалече се личяха младежите с къса коса и черни якета , тук таме се и виждаха знамена на дадени политически партии. Протеста започна и .......... чудо , организатора призова политическите знамена да бъдат свалени и направим шествието за България и В.Левски (евала за което ) . Бяхме около 2 наи много 3 хиляди и си направихме едно мирно факелно шествие като не се поддадохме на провокации за вандалщина и палежи на кошчета и чадъри по централната улица

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, медиите отразяват каквото могат.Ти как предлагаш да го отразяват протеста? Освен всички телевизии да завържат по една камера на Орлов мост и на коня пред парламента и да снимат 24/7 като в реалити шоу ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
@Mkilla мисля, че на колегата по-горе му е по-интересно да чуе мнението от устата на протестиращите, а не от устата на репотрерите - за тях е ясно, отразяват каквото могат или пък каквото им кажат.Аз не участвам дейно защото съм на работа и подкрепям каузата от растояние.Поне от това което виждам в Пловдив мога да кажа, че протестите протичат мирно и не се поддават на провокации. Днес тук времето беше отвратително но това не попрече на около 200 човека с чадъри да излезнат и да затворят една от главните улици на града ... или поне бяха около 200 когато минаха покрай моята работа, като се има в предвид, че са тръгнали от пощата ... до сградата на EVN и обратно и след това към мен ... предполагам, че са били повечко но са се разотивали - времето днес определено не подкрепяше протеста.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като простеста не е политически,мисля че може да има една такава темичка във форума.

 

Протеста за съжаление се изроди в политически.Много партии го използваха и вкараха

провокатори, които си свършиха работата като 1997г.

Последва оставка на правителството!

Протест повече няма да има, работата е свършена!

Е, може да излезнат 200-300 заблудени и това ще е!

 

Изтрийте темата, че ще се изпокараме "политически".

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...