D14 1 #1 Публикувано 19 Февруари, 2013 (Редактирано) здравейте колеги.карам D14A3 и съм с газов инжекцион фобос 4. на скоро имах проблем с оборотите и извадих и почистих дроселовата клапа и стъпковото моторче.след това оборотите бяха бетон.на скоро бях забравил плафона цяла вечер и се наложи да зареждам акумулатора цяла вечер.но след като го сложих на другия ден забелязах че на място оборотите са добре 700! но когато карам и изключа от скорост падат критично ниско с риск да изгасне след което им трябва доста време за да се нормализират като стои на място колата.дори понякога не се нормализират.не вярвам пак изведнъж да се е замърсило стъпковото защото стана след като махнах акумулатора. За елкон ли съм ? да ресетна нещо ? Редактирано 19 Февруари, 2013 от D14 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 442 #2 Отговорено 19 Февруари, 2013 Да ти кажа как го правя аз, макар да е малко различно от мануала върши работа и се стабилизират оборотите. Загряваш е на място докато се включи перката, след това е гасиш и махаш предпазителя за ЕКУ-то за 15 секунди. След това го слагаш предпазителя, палиш и държиш 3000 оборота докато се включи пак перката. Включи ли се перката оставяш е малко на празен ход и след това всичко трябва да е наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
parede 0 #3 Отговорено 19 Февруари, 2013 (Редактирано) Аз имам същия проблем, когато се наложи да откача акумулатора. 4-5 пъти ми се е налагало да си сваля акумулатора и след поставянето му, ми пропадат оборотите за около 10-тина дни, след което сами се оправят... Нямам си и на идея защо прави така :blink:/> Редактирано 19 Февруари, 2013 от parede Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qponeca82 12 #4 Отговорено 19 Февруари, 2013 И аз имах такъв проблем но на другия ден се оправи сама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #5 Отговорено 19 Февруари, 2013 При всички Хонди май е така, просто компютъра се адаптира ли нз какво точно става но след малко каране всичко си идва на мястото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D14 1 #6 Отговорено 19 Февруари, 2013 къде се намира компютъра и каде точно предпазителя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове