Юрий Христов 0 #1 Публикувано 16 Февруари, 2013 Здравейте!Развали ми се компресора на климатика - Акорд 2004г. 2000куб. автоматик, моля ви ПОМАГАЙТЕ! Номерата му са : HS - 110R EW0062542П.П.Тъй като съм СЪВСЕМ нов във форума и не съм се ориентирал все още, може да не е за тук темичката ми. :unsure:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #2 Отговорено 16 Февруари, 2013 Каква е повредата?Ако са се скъсали шлиците на вала, трябва да търсиш друг. А това става най-често от недостатъчно масло в системата.Потърси евентуално втора употреба от морга, защото нов сигурно е над хиляда лева. Аз купувах нов 2006 година за Акорд 6 и беше около 1200 лева. Доставиха ми го от Импас 56.Виж и в платени обяви на форума, има колега с морга от Пловдив и двама от Варна май. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юрий Христов 0 #3 Отговорено 16 Февруари, 2013 Да, 1000- 1500 за нов....... в Хонда Пловдив ми казаха, че е блокирал компресора....за да се каже точно какво е трябва да се свали.... затова искам първо да намера нов, по - евтин или втора ръка, защото като разглобят колата, тогава трябва да слагам каквото ми предложат от ХОНДА.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 16 Февруари, 2013 (Редактирано) Луд ли си да плащаш нов?Вземи си втора ръка от някоя морга и си свиркай Ще ти стане и от ЦРВ със същия мотор. Редактирано 16 Февруари, 2013 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lenovo 25 #5 Отговорено 16 Февруари, 2013 Дай ми снимка да сравня с моя от дизел дали са еднакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #6 Отговорено 18 Февруари, 2013 Не са еднакви с дизела..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lenovo 25 #7 Отговорено 19 Февруари, 2013 и аз така видях сравниш 2та акорда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове