ADH-Honda 773 #1 Публикувано 12 Февруари, 2013 Сутринта излизам за работа в полу сънна крачка и забелязвам на една от колите интересни "следи" (и в буквалния и в преносния смисъл):Почвам да си мисля, че Питър Пан и/или Спайдър Мен са реални хора и живеят някъде във Враца Но определено са стеснителни (само нощем щъкат) носят около 40 - 41 - 42-и номер обувки и тежат не повече от 40 - 50 кила (щом ламарината, стъкления шибедах и предно и задно стъкло са издържали на напана, Слава Богу).Ужас ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 12 Февруари, 2013 Ето такива прояви ме отказват всяка пролет от пребоядисване на колата.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #3 Отговорено 12 Февруари, 2013 Сега върпоса е дали съседа под чиито балкон си паркирал дали все още има четирсе и кусур инча телевизор или вече чете вестници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #4 Отговорено 14 Февруари, 2013 Мен най-много ме е страх от подобни прояви. Ако човек си смени някой детайл на колата с пластмаси и ги намери на парчета или срязани направо да си тегли куршума, че е дал толкова много пари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0rsh 20 #5 Отговорено 15 Февруари, 2013 когато колата е на открито да се чудиш да я правиш ли да не я ли правиш... хора всякакви за жалост. Най- добре в едно гаражче да я забиеш. Така ще спиш по- спокойно ( от личен опит) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #6 Отговорено 15 Февруари, 2013 Така като гледам си се разминал. Вероятно пияни тинейджъри са се забавлявали с тази геройска постъпка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #7 Отговорено 15 Февруари, 2013 само да не видиш снимки у ФБ ..с човека качил се върху колата каращ сърф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Minko Hristov 13 #8 Отговорено 15 Февруари, 2013 А колега ще сънувам кошмари от тебМоята колица е на боя и в понеделник ще ходя да я взимам лощото е,че сега съм без гараж и ме караш доста да се замисля дали да не изгоня жената и да си пребера колата в спалнята за да спя спокойно,че такива години настанаха боята по-скъпа от колата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове