kleni 17 #1 Публикувано 7 Февруари, 2013 Някой може ли да качи информация за размери и допуски на коляновия вал.По точно шийките на биелите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jiktak 0 #2 Отговорено 12 Февруари, 2013 проблем с лагерите ли имаш щото аз имам проблем с намирането на биелни лагери стандартни поболях се една седмица никъде не мога да намеря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #3 Отговорено 12 Февруари, 2013 проблем с лагерите ли имаш щото аз имам проблем с намирането на биелни лагери стандартни поболях се една седмица никъде не мога да намеряНямам проблем с лагерите,ами ще слагам биели от В20 на Д16 к.вал и се чудя защо всички слагат лагери от Д16 на биелите от В20. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 12 Февруари, 2013 проблем с лагерите ли имаш щото аз имам проблем с намирането на биелни лагери стандартни поболях се една седмица никъде не мога да намеряНямам проблем с лагерите,ами ще слагам биели от В20 на Д16 к.вал и се чудя защо всички слагат лагери от Д16 на биелите от В20.Защото стават. Лагерите на д16 са с около 1мм по-тесни от тези на б20 и са доста по-масови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #5 Отговорено 12 Февруари, 2013 проблем с лагерите ли имаш щото аз имам проблем с намирането на биелни лагери стандартни поболях се една седмица никъде не мога да намеряНямам проблем с лагерите,ами ще слагам биели от В20 на Д16 к.вал и се чудя защо всички слагат лагери от Д16 на биелите от В20.Защото стават. Лагерите на д16 са с около 1мм по-тесни от тези на б20 и са доста по-масовиВиждам ,че стават,но и от В20 пак стават и много добре си пасват на биелата.Знам,че всички слагат от Д16,но никой не може да ми обясни ЗАЩО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове