Hukumo 39 #1 Публикувано 6 Февруари, 2013 (Редактирано) Привет колеги, от един Японски сайт, наскоро намерих една интересна занимавка за деца- хартиен модел на Хонда HR-V. изрязваш, нагъваш и залепяш, много е лесно и забавно, като тренира сръчността и пространствената мисъл.. Линк за разпечатване на модела:My link Линк с кратко описание:My link В оригиналния файл за изрязване съм добавил някой корекции, и „визуален тунинг“ />като съм го направил да изглежда по скоро като моята HR-V, която е след Фейслифта. Добавил съм и от новите табелки на Хонда Фен Клуб /> Естествено се пробвах да го сглобя и резултата ми хареса.. Успех и на вас... Редактирано 6 Февруари, 2013 от Hukumo 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #2 Отговорено 6 Февруари, 2013 не са хонди но момчетата са яко зарибени 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #3 Отговорено 6 Февруари, 2013 Ето още такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #4 Отговорено 6 Февруари, 2013 http://www.ivr.scorpion.orbitel.bg/My%20photos/My%20hobby/Paper%20models/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8/Ето още доста 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове