ADH-Honda 773 #1 Публикувано 28 Януари, 2013 Нито е техническа темата, нито е за основен форум, мисля, че съм улучил раздела (знам ли).Имам няколко драскотини по калници, брони... не ми се занимава да пребоядисвам цял детайл, просто не си струва. Знам, че има маркери с боя (paint kit repair или нещо от този сорт се води) които са именно за заличаване на драскотини, следи от камъчета по боята и т.н., има на всякакви марки, така и оригинални ОЕМ на Хонда, например ТОВА. Цената е смешна, въпроса е, че е отвъд окена. Нито ми се чака, нито ми се прави поръчка за едно такова дребно нещо, та да питам - някой поръчал ли е такъв тип оригинален маркер за боя, от Бултрако примерно ? В някаква тема преди време се дискутираше въпроса и някой колега бе споменал, че Бултрако ги предлагат тези маркери и то на поносима цена, но не помня кой бе човека и не мога да открия темата. Знам, че е по-лесно да се звънне един телефон в Бултрако и директно да си ги питам, ама... Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #2 Отговорено 28 Януари, 2013 Два пъти съм купувал коректор, определено върши работа. Цената юли 2012 беше 20лв от Бултрако. Ето резултата от първото използване на коректора. Преди: След: Ето и снимка година и нещо след това, вече едвам се забелязва: Е ако се вгледаш се личи, че нещо е правено, но според мен си заслужава. По принцип идеята му е да предотврати появата на ръжда. Новите шишенца по спомен бяха 19мл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #3 Отговорено 28 Януари, 2013 (Редактирано) Супер е станало, почти не се личи че е имало интервенция по бронята! Точно за такива повърхностни драскотини ми трябва и на мен (не да заличавам ръжда), правил съм го номера с лак за нокти , но при него проблема е, че след едно лято и печене на слънцето се променя цвета, в случая от R81 "милано ред" като е намазан, след няколко месеца цвета става тип "имола ориндж" И затова искам такъв маркер, да си е истинска боя и да не избелява.Само не разбрах - 20лв е цената за такова шишенце като от моя линк (14.7 милилитра) или за по-голямо, 19мл каквато спомена ?(ама съм неграмотник, ако може някой модератор да редактира заглавието и да премахне думичката "ЗА", заглавието да бъде просто "маркер боя") Редактирано 28 Януари, 2013 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #4 Отговорено 28 Януари, 2013 По спомени го карам, понеже коректора ми е на Враца, както и тетрадката с фактурите за колата :D/> Може и 19мл да е не си спомням, иначе изглежда ето така: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #5 Отговорено 28 Януари, 2013 По толкова бяха маркерите миналата година . Ходих до Бултрако и ги мернах , че бяха 20тина лв . И имаше доста . Цял ред пълен с шишенца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове