Jump to content
Grudinio

Различно табло и кори за вратите на Сивик Фастбек VI

Recommended Posts

Здравейте колеги. Понеже имам кусурчета по таблото си и си мисля дали е възможно да го сменя както и корите на вратите с някои от по-нов модел на Хонда. Възможно ли е? Кое би било подходящо? Някой изобщо правил ли го е? Или да си го сменя с друго за същата кола? А кусурите му са че е лепено нещо по него и така си е останало лепилото както и една изумяваща закачалка от страната пасажера на средната конзола и може би някакъв магнит също така. Помагайте с идеи защото ми вадят очите тези неща :(/> Благоданости

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво точно искаш да направиш по интериора на колата ? Най - лесния вариант ти е да ходиш на тапицер или да си харесаш плат или кожа , да си ги купиш заедно с лепило и да си вземеш някаква кора и да експериментираш . Ако ти се отдава ще спестиш пари , ако не - тапицера ще ти се зарадва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ме одруса ли много? Приблизително? Още не съм решил за това опипвам почвата :)

Редактирано от Grudinio

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми да ти кажа зависи какво искаш да направиш и с какво . Кожата е по - скъпа , но и по - трайна . Отиваш най - добре при някой добър тапицер и си говориш с него . После си предценяваш . Само един съвет . Ако не те кефят седалките като форма, примерно , първо си ги смени и тогава при него . Аз така мислех да си правя с колата , но реших , че ще се сменява и се отказах .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кори на вратите можеш да вземеш от MG ZS и от Rover 45 и двата модела ги има до 2005та, така че са с доста по-запазен интериор. Другия вариант вече го разбра - тапицер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Ви колеги. Ще се обикаля по тапицери и ще видим какво ще ми предложат, а в краен случай ще си търся и същото табло от този модел :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...