Хонда–джазз 0 #1 Публикувано 16 Януари, 2013 здравейте нов съм във форума и не можах да намеря тема за газов инжекцион при този модел. Бих искал да попитам да ли някои знае можели да се постави газов инжекцион на този модел и къде, при кой, каква марка и горе долу сума. Майстори от Сливен ми казаха че не може да се монтира уредба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #2 Отговорено 16 Януари, 2013 Тоя майстор от Сливен че е некъдърен и не може, не значи че не може Има раздел алтернативни горива, влизаш там и черпиш информация на корем от извора, след като прочетеш двете основни теми с по над 10 страници и 30 процента спам, вече всичко ще ти е ясно, и ще можеш и сам да си я сложиш или поне ще знаеш къде да я сложиш Но сме купували такава джазка с ренцо ланди за едни Бургазлии, пушка е колата вече две години , едно зареждане на бутилката изкарва до смяна на маслото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хонда–джазз 0 #3 Отговорено 16 Януари, 2013 Слави казаха ми че в Пловдив имало някакъв сервиз (beer crv) или марка газови инжекции. Чувал ли си нещо за тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #4 Отговорено 16 Януари, 2013 Тва сефте от теб го чувам като марка, ама нищо чудно то всеки гараж с негова марка. Тука трябва да се намеси колегата Landir и да внесе яснота по темата ти за да се успокоиш как стават нещата и кво е нужно ама ако не се включи понеже не влиза тука драсни му един ЛС. Хубаво беше да си пуснеш темата в раздела "алтернативни горива" до сега щеше да получиш много отговори, тук по рядко се влиза. Някои мод при добро желание може да ти я премести Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #5 Отговорено 16 Януари, 2013 (Редактирано) А за Бе.еР.Це. да си чувал Аз, като изтъкнат полиглот, и спец в спелинга, си мисля, че това е чул/недочул Хонда-Джазза Или пък този, дето му го е казал не се е доизказал Те затва 'ората по нашите земи викат "Браво.Ромео.Чарли" на BRC-то, вместо beer c... Редактирано 16 Януари, 2013 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #6 Отговорено 17 Януари, 2013 Хахах, чул съм ама няма при кои да го пратя, е тва е проблема Да се огледа в сличен или района кои монтира БРЦ и наи важното как монтира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове