Jump to content
велизар

Пръснато задно стъкло

Recommended Posts

Тази сутрин излизам и какво да видя един камък с размерите на футболна топка на мястото на задното ми стъкло.Да ви кажа писна ми от тази селяния в тази държава,първо ми свиха емблемата,после два пъти ми чупиха лявото огледало сега и това.И всичкото това на осветен и оживен булевард.Явно всеки може да прави каквото си иска в милата ни родина и единствения начин да хванеш някакъв такъв мухльо който явно целенасочено ми "тунингова" колата е да вися и да го дебна денонощно.Което нама как да стане.Незнам дали има и смисъл да викам полиция понеже нямам пълно каско?Ако някой си е патил от такива целенасочени действия и си е решил проблема по някакъв начи ще съм благодарен на всякакъв съвет.Сега си търся задно стъкло и се надявам да си намеря такова втора ръка защото ново не ми се и мисли.Ако има някой колега от Плевен и има нешо на предвид ще се радвам да пише,иначе ще обикалям автоморгите днес.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам за проблема ти колега. :(Според мен единствения превантивен начин, да се предпазиш е да гледаш на никого да не пречиш когато си оставяш колата паркирана, да си сгъваш огледалата също, защото явно има доста хора, които си мислят, че са правораздавателни и могат да видят проблем и там където го няма, също така има хора, които не могат да бъдат виновни, просто личността им не им позволява да бъдат такива и дори и те да ти навредят на автомобила, пак ще е защото ти си виновен за нещо, помисли както мисли един такъв човек, може да видиш причината му да ти метне камъка, и ако я осъзнаеш, ще се опитваш да не го "предизвикваш" с действията си.За полицията, едва ли ще помогне, за да прояви някой съчувствие и да заведе случая като такъв трябва да попаднеш на разбрани и все още загрижени за нещо служители на реда, иначе ще те отбраздят и делото няма да стигне до районното управление.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти случка, но от редицата нещастия с теб си мисля, че си имал някаква дразга с някой и това са последвията или просто колата ти нощува на място, където минават много хора, а късно вечер голяма част от тях са пияни.Помисли за гараж ако можеш да си го позволиш дори и под наем да е.Относно щетите - за огледало и емблема, та дори и стъклото, и да хванеш (ти или Полицията)този идиот ще останеш много разочарован от Съда (понеже Полицията не съди) и наказанието му, гледаш по телевизията "Килъри, ДДС-та" какви присъди им дават, какво да очакваме за огледало и стъкло на кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съжалявам за случилото се колега. На мен също ми е писнало от такива простотии в нашата държава. Най-жалкото е, че и да се опиташ да си търсиш правата или каквото и да било възмездие с помощта на държавата си обречен на неуспех. Преди две години ми нарязаха гумите на колата пред блока. Отговорът на МВР-то беше "Няма състав на престъпление" - може и така да е, когато не се знае извърштеля, но поне да си бяха направили труда да дойдат на място, да видят - нищо такова. Гадното е, че тези които ни трошат стъклата, огледалата на колите, драскат боята и режат гуми, голяма част от тях са комплексирани хора, които са го докарали до дъното и единствения начин да се почувстват по-добре е да посегнат и да навредят на чужда собственост. Както беше с онези подпалвачи - в крайна сметка нямам спомен да е имало някой наказан за цялата работа. Наистина жалко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Решението ти е монтиране на скрита видеокамера някъде в колата или отвън на паркинга. Виждаш кой е, и изобщо не се занимаваш с полиция. Решаваш си проблема по стария изпитан начин, така както правят в Русия и до днес: яко бой.

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колеги за разбирането.Общо взето с полицията се досещате докъде я докарахме.За видеонаблюдението съм го решил вече ама ще ида и да и направят едно каско.Бой му е майката на такива помияри да не се случва на никой ама селянията е широко разпространена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100% извършителят е някой, който познаваш. Разбери кой е, и му виж сметката.Успех! И дано повече не ти се случват такива мизерии.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сменях скоро задно стъкло.Купих ново китайско с нагревател и антена за радиото-200 кинта с монтажа без ДДС.Китайския боклук не пасна съвсем точно,трябваше да се подлагат разни дистанционери.Цената на турските е по-голяма и са по-качествени.САмо за информация..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз намерих втора ръка такова и мисля да сложа него.Иначе има само китайско ново на 130лв с монтажа,ако искам друго цената била по две и трябва да чакам поръчката една седмица.Чудя се и аз какво да правя.Ще ми се да си сложа употребявано но незнам нагревателите дали ще работят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой знае ли дали има разлика в задното стъкло между моя Акорд 5-та и фейслифтовия.Аз мисля че не би трябвало ама не съм на 100 процента сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз не знам нищо по въпроса, но мога да ти дам малък съвет.Обади се във някоя от големите фирми за автостъкла (или ходи на място ако имаш такава) и ги попитай в техните каталози какво излиза за твоя и за фейслифтовия модел.Ако излиза едно и също стъкло, значи 99% си в играта ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не знае нещо по въпроса.

Колега,Аз имам Акорд 5-та генерация фейслифт. За размери по задното стъкло не мога да кажа дали има, но при мен в горната си част има една черна лента (която предполагам предпазва пътниците отзад от слънцето). Тази черна лента при теб съм почти сигурен,че липсва.Обади се в Кобра и там питай за стъкло. Не вземай китайско (има турски и Европейски) Сменял съм предното с Европейско в Кобра и нямам проблем.п.п. Аз днес съм с ударена задна броня. (какското ми беше изтекло и тъкмо другата седмица щях да го подновявам) Ще има операция изваждане..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...