J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 14 Януари, 2013 Здравейте. Забелязах,че на някои сивици 6-та генерация има разстояние между предния капак и предната броня.Преди това също имах сивик 6-та но това разстояние го нямаше.И на двете броните лягат плътно покрай калниците,фаровете и маската но до капака има 1см разстояние.Регулиръл съм предния капак да легне до долу изравнен е с калниците но това разстояние още си го има,когато го натисна с ръка се прибира още малко. Не е изключен и варианта да е блъскана,ама всеки втори сивик ли да е блъскан...Има ли начин да се оправи проблема? Ето за какво говоря: Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #2 Отговорено 14 Януари, 2013 :rolleyes:/>Регулира се от ключалката, тя се държи на 3 или 4 болта и самата ключалка има едни чертички. Та тези Стрелкички трябва да са водоравни със други такива стрелкички който се намират на самата метална планка за която се закрепя ключалката.С времето хората си пускат капаците отвисоко и ключалката полека лека се измества и става тя каквато става.При мен причината беше друга, блъснаха ме.Успех:rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #3 Отговорено 14 Януари, 2013 Никога не пускам капака от високо,винаги го затварям с леко натискане,но ще го видя и този варинат.Благодаря ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #4 Отговорено 15 Януари, 2013 С леко натискане НЕ е хубаво да се затваря капака, защото след време ще се получи вдлъбнатина, а и има вероятност да не се затвори и после може да последва отваряне по време на движение. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #5 Отговорено 16 Януари, 2013 Регулирах го от ключалката но мисля,че трябва още да легне.Забелязах също,че капака е изместен в дясно(като застана срещу колата)личи си по фаровете и не е равен с линията на бронята.Има ли начин да се регулира на ляво и дясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #6 Отговорено 16 Януари, 2013 Да има,от болчетата на пантите(тези към капака) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #7 Отговорено 20 Януари, 2013 Регулирах го и от там после си регулирах и калниците и стана перфектно.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #8 Отговорено 21 Януари, 2013 А калниците как точно ги регулира ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #9 Отговорено 21 Януари, 2013 Като вдигнеш капака,калниците са хванати с 3 болта,развиваш ги леко и като бутнеш калника ще видиш как се изместват навътре и на вън.Могат да мръднат с около 2 милиметра което е достатъчно да регулираш фугата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #10 Отговорено 21 Февруари, 2013 Колега,огледай си фугите на капака,бронята и калника около фара и ако всички са еднакви нищо повече не можеш да направиш.Ако не са еднакви просто ги оеднакви и това е всичко.5-та ген. по-лесно се регулира,но 6-та си е такава!Мъчил съм се на поне 12-13 такива и знам за какво иде реч!Новия фейс като че ли стоят по прилепнали,но стария са си такива! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #11 Отговорено 22 Февруари, 2013 С леко натискане НЕ е хубаво да се затваря капака, защото след време ще се получи вдлъбнатина, а и има вероятност да не се затвори и после може да последва отваряне по време на движение.Здравей колегиСлучвало ми се е да шофирам с "отворен капак"- и не се е отварял по време на движение, нали все пак си има една "кука" към заключващия механизъм, която му пречи да се отвори напълно дори и при високи скорости.Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #12 Отговорено 22 Февруари, 2013 Никога не пускам капака от високо,винаги го затварям с леко натискане,но ще го видя и този варинат.Благодаря ти :)/>Преди тебе жабарина го е блъскал 15 години не се притеснявай за глупости карай си колицата със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #13 Отговорено 22 Февруари, 2013 (Редактирано) С леко натискане НЕ е хубаво да се затваря капака, защото след време ще се получи вдлъбнатина, а и има вероятност да не се затвори и после може да последва отваряне по време на движение.Правилно на стария Сивик си изкривих капака с длан, на сегашния в момента в който съм махнал щеката на капака той е засилен към фаровете и няма никакви проблеми. Аз на кола Не робувам :)/> Лека вечер Редактирано 22 Февруари, 2013 от маймуната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове