Jump to content
shadow-honda

Как работят автокрадците бтв неделя 19:30 ч.

Recommended Posts

Колеги днес по БТВ репортерите в 19:30ч ще дават разледнане за автоапашите и схеми за автокражби особено в София.Гледах краткиярепортаж в обедните и мисля да ги гледам оформя се да е адски интересно и информативно.Особено за господа полйцайте който както винаги телевизиите са по информирани от тях къде,кой,и как краде из България.

  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои вече не гледаме бтв,ненаяли се.

  • Нагоре 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То аз по случайност разбрах къде е схемата с Булсатком и Би ти ви .Булсатком са купили линез за GSM оператор за 19млн. И до края на годината ще имаме още един оператор. Съответно по пътя на логиката ще им трябват още няколко пъти по толкова да го развият. А Буллсат държат около 40% от пазарния дял на разпределнието на телевизията. Би ти ви и Виваком са на един и същи. Тв7 не знам какъв им е случая. Сега Би ти ви искат по 2лв на канал от клиент от Булсатком. А са 7 канала в пакет. До сега са искали по 50ст някъде. Целта е Булсатком да фалира и да не граби на Би ти ви и Виваком от клиентите и за това е всичко.Обаче се получава точно обратното. Би ти ви предават ефирно. Не знам колко от телевизиите , поне основната я има. И Булсатком в момента има за абонатите HBO и там още 4-5 канала на аванта и сваля таксите. След 8 месеца телевизията ми изтича към Виваком договора и го спирам. Отделно, че в Булсат допълнителните приемници да вече почти без такса. Зависи колко са. На Виваком 2рия е на половин цена, другите натам на всичките пак е толкова. Като си мина на Булсат с HD приемник си бутам в ефирния вход една антена и ще си имам най - доброто от двата свята :)п.п. Инфото за оператора и скандала е предимно от нета и от познати. Ще се мине време, преди да се потвърди.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

btv, освен с антена, може и да се гледа и от сайта им btv.bg/live е линка, отделно в гъгул също излизат сайтове.При мен ги имаше 2-3 канала на btv на iptv.bg, обаче нещо ми го клъцнаха, не че е голям проблем де. :DbTV ще са губещите, тяхното съдържание е плоско, като останалото по телевизията, само логото и лицата са различни, докато ако си доволен от Булсат като цена и качество веднага ще тропнеш с крак, че всяка българска телевизия е заменяема, а те са доста все пак.Не знам доколко спора е истински, Булсат не предприеха мерки да искат обезщетение от медийната група( :D , като се кръстиш медийна група и това е признак на величие) задето спират ТОЧНО през празниците тъпите си програми и излъчване.barsi, аз съм със приемници, които не са HD, за да си взема допълнителни приемници HD(за 2-ри, 3-ти и т.н. приемник) към основния ми искат по 56 лв. еднократно плащане, само първия, който се пада основен ми е HD и е 16 лв. пак еднократно плащане, а HD приемниците приемат повече програми примерно 24 kitchen, която на мен ми е приятна, обаче със стар-без HD приемник не я хващам...Сподели информация за цените, за който имаш информация, ще ти бъда благодарен! :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Булсатком преди около 1 година, като искахме телевизия ни казаха някакви пари за HD приемник и 14 или 15лв такса, ама още нямаха интернет за Перник. Отелно искаха или кеш за оборудването или на близинг да го взема. 40-50 лв май беше чиния и 20тина приемник, а HD то беше май двойно по скъп. При Виваком- отиваш и им казваш какъв приемник и колко броя . Само че ако си за 3 ти е по- скъпо отколкото на Булсатком. Там по спомен всеки следващ беше на половин цена , докато стигнеш до 1.8лв на брой. А на Виваком основния пакет ти е 15кинта и оборудването е без пари и си е тяхно. Булсатком как са като екипи за потдръжка ? Виваком до сега ми трябваха 2 пъти и в извънработно време няма никой... Само ти приемат сигнала и ти праюат някой след 3 дни в 13 часа, примерно... А рекламират 24/7 :angry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

предаването няма да е толкова интересно че да търся с антената бтв :):D ако се надявате че ще се научите как да си пазите колите или някои от форума как да крадът коли амиииииииииии лъжат се ;) стандартните схеми които всеки ги знае :) но все пак ще го гледам да видя какво се краде най-много...надявам се нашата марка да не влезе в списъците че бая зачестиха... 2ри приемник на булсатком е 2лв :) интернет+тв+2приемник=26лв мисля :) единственият недостатък лично за мен е глупавата чиния :) като някое гето прилича блока с 98723497823756т78623 сателита :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...