Jump to content
paRADOx

Коя е Хондата с която си бил най-щастлив?

Любимата ми Хонда  

55 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Коя е Хондата която ви е грабнала сърцето, и с която сте се чувствали най-добре на пътя?Със сигурност всеки от нас има спомен за Хонда която е имал и все още му липсва, или пък все още притежава и й се наслаждава.Коя е тя?

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CR-V, естествено :cool:Иначе, защо ми е да си купувам второ 16-годишно CR-V, JDM, след като първото беше усмъртено от тлъст английски язовец на магистралата ?!

Редактирано от Krasi-mir
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето ЕК толкова моменти на щастие ми е доставяло, и всеки път си го карам с усмивка, че няма как да не го спомена, и винаги ще го помня, дори и ако го продам някой ден ;)Просто колата е уникална, като всяка Хонда, и сравнявайки я с други марки/модели със сходна възраст, просто е класи отгоре им! :honda:

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влезеш ли в сектата няма излизане.Публикувано изображение

+1 за ЦРХ

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък да си призная, много се колебая между Prelude и CRX?!С Prelude-a съм крал на магистралата, и дългият път с него е удоволствие. Да не споменавам за комфорта и всички други удобства...CRX-а пък ми лежи дълбоко в сърцето и....оооо да... на пистата е несравним. Просто усещането, адреналина и атмосферата които създава там са неповторими.Мисля да заложа на CRX. :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за мен това е 5 ген купе,покраи работата ми съм имал удоволствието да покарам доста хонди,но купето си ме кефи наи многоналял съм доста в него и продължавам да наливам,но то ми се отплаща като се кача и усмихва:D/>иначе винаги ми е било мечта една 4 ген хеч и сега си стягам една да видим дали и тя ще усмихва

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да кажа,че вече 3-и години съм с Хонда Сивик 6-генерация хеч,това ми е и първата кола!С радост се качвам да карам и заедно имаме много изживени имоции по пътя,къде ли не сме ходили заедно из забележителностите на България: Крушуските водопади-село Крушуна, Перперикон(смолянска област)(прикачила съм снимка от паркинга на Перперикон ;) ),каменните гъби,каменната сватба,Пампорово,връх Снежанка(прикачила съм снимка :lol: ),Чудните мостове-ужасен път-повече не се качвам :( , Шипка,Габрово,Шумен,Велико Търново и т.н)Където и да съм с нея все ми доставя усмивки и незабравими изживявания,изживявания "да си на тръни"(защото моята кола е с много ниска броня от пред и настръхвам,когато я закача някъде ) и приятни спомени :P . Дори само човек да си види любимото "бебче" в гаражчето пак има тръпка помежду ни :lol: Не мисля,че ще ми омръзне скоро време с нея,макар и да мисля да си взимам друга Хонда Сивик купе,тази кола не ще се продава в близките няколко години.Влагам пари и още влагам,защото много ме радва и съм голяма късметлийка,че съм собственичка на такава удивителна кола!поздрави :honda:

post-16596-0-81943900-1357819436.jpg

post-16596-0-73531100-1357819539.jpg

post-16596-0-85486200-1357819761.jpg

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам страшен мерак на 6-та купе. Но и 5-та хеч си ме радва макар, че много са му кофти ламарините.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата която и до ден днешен ме възбужда-ЦРХ 1 генерация

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е ЦРХ първа генерация ПЪРВАТА Хонда която съм карал D16A9 луда работа е :lol:/>

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...