tougherty 11 #1 Публикувано 7 Януари, 2013 Колеги, писна ми вече да се занимавам с пустите чистачки на CRV-то. Задната чистачка от край време си е само декоративна, защото файда от нея никаква, при положение че се размества след всяко затваряне на багажника. За 2 години и половина обаче така и не намерих читави предни чистачки, които да не мажат по стъклото. Една камара пари дадох за всякакви Bosch-oве, мошове, ментета и не знам си какви елитни марки и все едно и също - при връщането на чистачката в изходна позиция ми замазва стъклото точно пред очите. Ще получа гръбначна деформация от кривене да намеря чисто място по стъклото като пусна чистачките. Приятелчетата ми се смеят, че съм с две разлини чистачки при това уплътнени тук и там с хартишки, за да правят контакт със стъклото точно там, където трябва. Проблемът само в моя телевизор ли е или тия предни джамци на CRV-та са с някакъв особен релеф? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #2 Отговорено 7 Януари, 2013 За предните чистачки хвърли едно око тукhttp://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=157000За задната - щом се мести, като затвориш капака, или се е разхлабила гайката, държаща рамото към оста, или шлиците са заминали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 7 Януари, 2013 хахах не съм бил само аз значи е, точно на време си дошъл, Краси ти е дал темата ми от офроуд форума дето писах и аз кат тебе че съм се видял в чудо с тях. Ама интересно нищо не съм променял по тях ама сега чистят чудесно. Последно купих от Евро 07 чистачки Фленор евтинки са към 7 кинта едната ама чистят супер. Всъщност маи наистина понапънах малко рамото на шоферската да го изкривя на вътре и от тогава чисти добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #4 Отговорено 7 Януари, 2013 (Редактирано) Да се включа и аз в разговора и при мен беше така мажеха чистачките. Купих бананови но при тях оставяше следа точно в средата на чистачките ( сякъш не натискаха добре). Свалих рамената укривих теловете дето опъват пружините после и рамената и сега шофьорската чисти перфектно НО другата все така си оставя 3 пръста следа по средата в най горно положение а в най долно чисти. Та се чудя ко да я правя дали още да укривявам рамота ( съвсем леко ги укривих последния път) Редактирано 7 Януари, 2013 от koko__2002 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 8 Януари, 2013 А какво направи с хода на чистачките дето разправяше че е много голям? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #6 Отговорено 8 Януари, 2013 Нищо явно в механизма на чистачките има някакъв луфт и преди да натегна рамената и пружините при дъж когато стъклото е мокро явно от самата инерция се е получавало така. Сега си спират нормално . На истина интересна работа но само така мога да си го обясня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tougherty 11 #7 Отговорено 10 Януари, 2013 Мерси колеги, ще кривиме явно железата на чистачките в събота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове