icho 12 #1 Публикувано 27 Декември, 2012 Здравейте и Честита Коледа на всички!МОЛЯ, ако някой има под ръка схема на оригинални халогени за Сивик 6-та хеч,да ми я пусне?Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #2 Отговорено 28 Декември, 2012 Моля някой да помогне?Прегледах упътванията и не можех да намеря!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 30 Декември, 2012 (Редактирано) в гугъл е пълно от 2та халогена към маса за купето един + към копчето желателно е да има и реле и бушон и така да стига до копчето да не загрява самото то разрови се има много схеми точно какво не чакай някой да ти свърши работата,а и има и у форума схема намерих ги -опитай и ти пък и за оригиналната схема ако не си в час с тоците не се занимавай аз съм си ги вързал без релета и бушони директно към копчето ама с много дебели кабели и някакво кораво копче(не оригинално) за 15мин работа Редактирано 30 Декември, 2012 от TEHKO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #4 Отговорено 3 Януари, 2013 Моля някой да помогне?Прегледах упътванията и не можех да намеря!! ЦЪКЕто колега темата която ти трябва. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове