NightFox 10 #1 Публикувано 27 Декември, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги, поради ужасните атмосферни условия в Варна пред седмица ударих доста хонделата ми. Преди 5 6 месеца, си купих Angel Eyes фарове - ето тези http://prikachi.com/...66/4842466z.jpg ... след сблъсъка стъклото на левия ми фар е разцепено . Въпросът ми е дали от някъде мога да си поръчам единична бройка фар (същия) или навсякъде ги продават комплект. Или пък случайно,ако има от къде да си поръчам само стъклото на фара ще е още по добре. Сега се чудя какво да правя, тъй като десния фар е непокътнат, а на левия всичко си му работи (очи, ксенони, лупата е запазена) но е сцепен много лошо. Редактирано 27 Декември, 2012 от NightFox Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #2 Отговорено 28 Декември, 2012 Не пасват ли стъклата от оригиналните ти фарове? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 28 Декември, 2012 Виж по магазините за автостъкла. На много места продават стъкла за фарове. Ако не намериш мога да попитам тука един- два магазина на 02,01,2012г. Просто сега видях темата...п.п. На оригиналния фар и да пасне то не е ли с като оребрено, че това се води "кристално". п.п.2 Коя точно година е колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NightFox 10 #4 Отговорено 28 Декември, 2012 Виж по магазините за автостъкла. На много места продават стъкла за фарове. Ако не намериш мога да попитам тука един- два магазина на 02,01,2012г. Просто сега видях темата...п.п. На оригиналния фар и да пасне то не е ли с като оребрено, че това се води "кристално". п.п.2 Коя точно година е колата ?Колата е 97 година, без фейслифт-ова. Старите фарове са пластмасови и са много зле, ще стане супер грозно, ако сложа от тях. Колега ще съм ти благодарен, ако разпиташ и ти, ще разпитам и аз тук в Бургас, с надеждата някой да ми спаси ангелските очи ;[ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове