abcivic 1 #1 Публикувано 26 Декември, 2012 Здравейте! Днес ми се получи едно проблемче на Сивика (шеста генерация, японка, хеч). Понеже реших да и дам малко повечко газ и да видя дали ще влезне в прекъсвач и я вкарах 3 пъти в Ютеницата. Колата не е била студена. После я паля и се чува едно плякане между мотора и предните седалки. Мисля си, че се е пробило първото гърне на генерацията, понеже и преди се чуваше чат-пат (може да е било закрепено положенито преди да я купя), но си мислех, че е от инжекциона. Според вас какво може да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 26 Декември, 2012 Според мен имаш гангрена на малкия пръст на десния крак!Провери нещата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #3 Отговорено 27 Декември, 2012 Или, пръднала гарнитура на изпускателя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
abcivic 1 #4 Отговорено 27 Декември, 2012 Сега забелязах - получава се само като загрее.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #5 Отговорено 27 Декември, 2012 ...между мотора и предните седалки...но си мислех, че е от инжекциона.Закарай я на някакво място, където може да се огледа. По-лесно ще ти е, отколкото да чакаш някой да ти налучка проблема, така и така трябва да го отстраняваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
abcivic 1 #6 Отговорено 1 Септември, 2013 Здравейте, пичове! Реших проблема, оказа се доста дебилен. Имаше простотия за повишено налягане на гориво към дюзите. Дори маркучето, което БИ трябвало да връща излишния бензин към резервоара, уви го пращаше обратно към цилиндрите. СМРАД! Е някак си вече не пляка. Поздрави и благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове