ivofen 0 #1 Публикувано 23 Декември, 2012 Когато си пусна фаровете светват габаритите,а след няколко секунди до към минута и нещо светват късите.Прещраквам ключа няколко пъти пак същата работа,когато е студено ефекта се удължава.Помислих че ключа е замърсен но не знам как се сваля.От зад има нещо като шестограм но е много малък,реших че е за смазване впръсках контактор за ел инсталации но никъкъв ефект.Някой ако е разглобявал такова нещо да помага или знае откъде може да е това чудо.Възможно ли е поради ниският ток в акумолатора първо да зарежда него и чак след това да подава ток към фаровете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 23 Декември, 2012 Хвърли едно око първо на буските на кружките. Мойте светеха като гробищарски фенери.Буксите ми бяха стопени и 2те. Сложих други, после оставих на майстора колата, да я допровери и той ми каза, че им е сменил цялата инсталация. Сега е доста по-добре положението. Сменил жици, релета... Све... Като пари- 20лв за части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #3 Отговорено 24 Декември, 2012 Буксите колега..и при мен беше от тях...иии само Спартак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivofen 0 #4 Отговорено 26 Декември, 2012 След празниците ще ги прегледам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове