JDM_NaTioN 1 #1 Публикувано 23 Декември, 2012 Здравейте,колеги! Все още съм горд собственик на Civic 4gen 90,но скоро съм решил да се сдобия със Civic 7 gen Type r. Понеже живея и работя в Англия колата ще се купува от тук.Бих искал да знам има ли нещо,за което да внимавам при покупката,има ли английски и японски вариант на този модел? Ако да какви са приликите, разликите и същевременно предимствата и недостатъците.И ако има още нещо,което би могло да ми бъде от полза ще бъда благодарен да го споделите с мен.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 23 Декември, 2012 Има,да!Японският вариант е със К20А мотор и е 220к.с.-при европейският 200к.с.JDM модела е по-скъп ,предимно са бели с червен салон.Ето едни представител:EP3 JDM.Страхотен автомобил,ще останеш очарован от него.Ако разполагаш с повече парички,в сайта,който съм ти посочил, излизат коли с компресори на страхотна цена.Там вече нещата са на съвсем друго ниво.Недостатък е единствено големият радиус на завиване и претропване в рейката,което се получава след време,но се отстранява без проблем.Успех с покупката. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #3 Отговорено 23 Декември, 2012 Този сайт и аз го следя от 1 година вече.Така като гледам колите около 2300 паунда дето ги пускат са някви кочини.Рядко има читава кола под 2700 пуанда.Щом си в англия ще ти е по-лесно при избора.Радиуса на завиване също се коригира,в един форума от англия гледах проект на един пич дето кара колата за тайм атак и беше преправил тоя проблем 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM_NaTioN 1 #4 Отговорено 23 Декември, 2012 Благодаря за бързите отговори и полезната информация,колеги!Ако някой има да добави нещо ще се радвам да го науча.Благодаря още веднъж! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda7 3 #5 Отговорено 30 Декември, 2012 Пиши като я вземеш,пиши до кой град ще ходиш да я вземаш и как е колата?Четох че са с верига на мотора която не се обслужва,но имали преглед на 25000 мили нещо си на мотора ъгъл на нешщто забравих вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM_NaTioN 1 #6 Отговорено 31 Декември, 2012 Живея в Лондон,така че ще търся нещо в тоя район,но ако излезе читав екземпляр може и от друг град.Няма проблем,ще пиша обезателно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове