Jump to content
NoLabel

Настройване на оригинална аларма!

Recommended Posts

Здравейте. От скоро имам Honda Accord '97 внесена от Италия. Почти съм сигурен, че алармата е слагана в завода, защото на дистанционното има логото на Хонда. Това, което ме интересува е, как мога да настройвам разни параметри на алармата, като например това, колко е чувствителна на удар. Когато при активирана аларма отворя врата, веднага запищява, но така и не успях да я накарам да пищи като я ритам по гумите или я клатя. Иска ми се да е по-чувствителна, все пак. Пробвах да търся упътвания из Google, но така и не намерих нищо полезно. Днес гледах под капака и алармата се води Sepri Star ND14. Дори в официалния сайт намерих само как се добавя ново дистанционно, с което да работи.Така че, ако някой знае как се настройва или има някакъв user manual, ще съм много благодарен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алармите вграждани в завода, нямат шок датчик. Колкото и да я риташ колата, няма да се разсвири!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, ясно! Мерси за информацията!И все пак, дали някой няма идея как се настройва това чудо. Не съм имал опит с аларми до сега и реално не знам за какво служи втория бутон на дистанционното. Играх си с него, но не успях да зацепя кога какво прави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимай дистанционното.Имам нещо в архивите.Ммммминала е покрай оригиналната...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимай дистанционното.Имам нещо в архивите.Ммммминала е покрай оригиналната...

Снимах дистанционното. Малко е в окаяно състояние, ама така си беше, като пристигна!

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.abacuscaralarms.co.uk/manuals/Serpi_Star_ND_range_userguide.pdfВърна ме в студентските ми години :)Тая серия ...настройката на чувствителност ставаше от сирената мисля.Виж в фирумите Фиат,БМВ.Алармата е английска пръчка,за съжаление само съм махал от тях,но не съм монтирал.Брандира се с шаблонче и спрей :)http://autoelectric.ru/autoalarm/serpi-star/nd6/ss-nd6m.htm тук има за подобен модел,но пак се настройва от сирената.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ейй, мерси много, точно това ми трябваше! Още утре ще се хвана да си поиграя с нея, да видим дали ще направя нещо свястно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ейй, мерси много, точно това ми трябваше! Още утре ще се хвана да си поиграя с нея, да видим дали ще направя нещо свястно.

Колега, привет! Темата ще направи година, но да попитам за обратна връзка - полезно ли ти бе инфото и каква я свърши :D/> Карам момата англичанка от подписа и тя е фабрично със същото дистанционно от снимката ти, даже го дупчих за халката по същия начин, още когато я взех гумичката бе скъсана (поради това даже собственика не го носел, за да не го загуби някъде, че му било единствено ;)/>))Та получи ли се номера? Аз ще попрочета и опитам, че скоро ми се наложи да сменям батерия и оттогава нещо се е разцентровала - светят само левите мигачи.ПП: В тая връзка да попитам - имат ли заместител тези дистанционни - дали може да се обучи ново подобно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, опитах се да направя някакви работи и не се получиха. До колкото рабрах, тази аларма въобще няма шокови сензори, така че няма как да пищи при удар. Колкото до дистанционното, ходих да го погледнат, със скачащ код е и няма как да се направи дубликат. Казаха ми и че черупка няма да се намери, в която да се сложи платката от това дистанционно, но честно казано това специално малко ме съмнява, но дори и да е вярно, ако можеш да боравиш с поялник, все си мисля, че може да се пригоди някаква друга черупка към платката. Най-добрия вариант е нова аларма, тази явно е някаква съвсем базова, а и без това поради някаква необяснима причина обемните датчиси са ми смачкани и я работят, я не. Алармата в един период беше почнала да се включва сама отвреме на време, предполагам именно заради прецакани обени датчици, които даже и не могат да се закрепят стабилно, защото са потрошени. Иначе батерията на дистанционното съм си я сменял и не ми е правила проблем след това, а бях сигурен че ще направи, щото ми е такъв късмета обикновено, но не, всичко беше 6 поне в това отношение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...