dandilov 2829 #1 Публикувано 20 Декември, 2012 Здравейте!Имам следния въпрос:HR-V колко колана има на задните седалки? На всички снимки виждам само два. Има ли и трети за детско столче например?Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dirk 1 #2 Отговорено 20 Декември, 2012 Здравейте!Имам следния въпрос:HR-V колко колана има на задните седалки? На всички снимки виждам само два. Има ли и трети за детско столче например?Благодаря предварително!Не няма трети колан.(поне моята,а и на други не съм виждал) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 20 Декември, 2012 4 местен СУВ по талон..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2829 #4 Отговорено 21 Декември, 2012 Тоест не е 4+1, а е 3+1? Така ли?Ако е 3+1 това тотално променя намеренията ми да се сдобия с такава машина... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #5 Отговорено 21 Декември, 2012 Не е 3+1 ами просто 4 местен : ) То и 1.20 да си висок пак трудно ще седнете 3ма на задната седалка. И дългата база и тя е 4 местна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pagubg 5 #6 Отговорено 21 Декември, 2012 Точно 3+1 е колата, а не 4+1. Така ми се води и по талон. Относно коланите - и при мен са само два. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvanIvanovi 7 #7 Отговорено 26 Декември, 2012 Не е 3+1 ами просто 4 местен : ) То и 1.20 да си висок пак трудно ще седнете 3ма на задната седалка. И дългата база и тя е 4 местна.има ли дълга база? гледах една с 4 врати, точно до моята двувратка и бяха еднакви на дължина....... а иначе и при мен са 2 колана отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mohican 12 #8 Отговорено 2 Януари, 2013 Абе коланите, че са два отзад - два са, ама на мен в талона на колата ми пише 4+1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvanIvanovi 7 #9 Отговорено 2 Януари, 2013 Абе коланите, че са два отзад - два са, ама на мен в талона на колата ми пише 4+1 аз специално проверих сега, че не бях гледал - при мен си е 3+1 някой е спал както обикновенно,........... на мен КНО ми бяха записали 9мм, а то е 7,65 ти за едно място :lol:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iivanoff 0 #10 Отговорено 9 Март, 2013 Два големи за всяка седалка + един малък по средата за детско столче има мойта. Поне така си мисля, щото я имам само от няколко дена 5 вратата версия и отзад съм погледнал само веднъж... Ще погледна утре пак за по-сигурно, може и снимков матриал да приложа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
гената. 11 #11 Отговорено 10 Март, 2013 и моята се води по талон 3+1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iivanoff 0 #12 Отговорено 14 Март, 2013 Два големи за всяка седалка + един малък по средата за детско столче има мойта. Поне така си мисля, щото я имам само от няколко дена 5 вратата версия и отзад съм погледнал само веднъж... Ще погледна утре пак за по-сигурно, може и снимков матриал да приложа.снимката: колан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #13 Отговорено 15 Март, 2013 Изглежда на допълнително слаган , или се бъркам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mohican 12 #14 Отговорено 22 Март, 2013 Тъй и тъй за колани се говори, та да питам.При мен като заключи колана трябва да го върнеш до край, иначе не отключва Като слагам бебешкото кошче или столче е кофти, че като заключи а аха си го нагласил и трябва да го върнеш до край А и ми се струват късички сякаш тия колани , то верно че тия с малките жълти ръчички са и късички, ама .... много са ги скъсили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iivanoff 0 #15 Отговорено 29 Март, 2013 Изглежда на допълнително слаган , или се бъркам ? Не ми беше минавало през акъла, че някой червенушко го е инсталирал допълнително отзад... но сега като го позагледах се оказа, че не се бъркаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове