niki_honda 8 #1 Публикувано 19 Декември, 2012 Проблема е следния. Колата е с обикновена газова и при палене на бензин започва едно претрисане и играене на оборотите и това дори и при загрята кола...интересното е, че при преминаване на газ няма никакъв проблем, колата работи перфектно...Къде може да е проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rep 1 #2 Отговорено 19 Декември, 2012 Колега зависи от колко време я караш на газ и как върви на бензин като цяло но има голяма вероятност дюзите да са позапушени.Ако ще чистиш сменяй и горивния филтър задължително.;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 19 Декември, 2012 EACV, мръсен дросел, позапушени инжектори...С обикновената газова е така- запушват се за норматив. Като бях с обикновена ги чистех през 6 месеца, от както от 1г и нещо съм с ГИ не се е налагало. Чак сега почва по малко да претриса студена като карам ако не е обърнала, ама си е за нея. пролетта пак ще се занимавам с нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #4 Отговорено 19 Декември, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=56586 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #5 Отговорено 19 Декември, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=56586като чета и други теми, май е това...с WD-40 добре ли е да се почисти ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #6 Отговорено 19 Декември, 2012 Колега WD-40 е течна смазка, а не препарат за почистване. Аз опитах с контактен спрей, но резултата не беше задоволителен за това прибегнах към обезмаслител Меглио. 3-4 пъти пълних 2-те клапанчета и след 2-3 минути киснене от вътре изтичаше течност като катран. Имаше много утайки, но накрая след цялата процедура и преплакване няколко пъти с топла вода блесна. Оставих го малко да изсъхне и го монтирах. Днес карах с него и колата се държи по-добре а компютъра не вдига грешката за него вече... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #7 Отговорено 20 Декември, 2012 В Бултрако имам познат и го питах за проблема ми...та от там ми казаха че най-вероятно е въпросното стъпково моторче и че се чисти с за WD-40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове