Jump to content
626

това грешка на компютъра ли е

Recommended Posts

С риск да бъда досадени да бъда обвинен в това че несъм търсил в търсачката ще попитам един въпрос (междо другото търсих в търсачката но нещо номега да се оправя с нея). Та колата понякога няма мощност работи на 3 цилиндъра за втори път сменям свещи в рамките на 650 км. и двата пъти са катран черни, едните бяха НЖК, другите ДЕНСО (каквито пише на капака), и днеска вечерта преди да отида на работа се сетих че може да погледна компа, където се намира долу в краката на пасажера какво ще ми покаже, дадох на контакт и една червена лампичка светна 10 пъти, след няколко секунди отново се повтори това и така святка 10 пъти спира и после пак на ново, и си викам това сигурно е някаква грешка, други ден ще ходя на майстор да видим защо свещите са такива и може ли да се оправи нещо, ще му кажа и за компа, но човека едвали ще знае какво значи 10 мигания на лампичката на компа и затова реших да питам тук и някой ако знае да каже и така по лесно да открием проблемана тази Хонда Сивик Д13б2 карб. Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7373IAT 10 грешка .караш брат на мноо богати смеси некаде го имам тоя датчик ма богами непомна кадее .П.п а иначе грешката е баш у компа ,че сда го сложили ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега много благодаря за тази информация, тя ще ми бъде много полезна, сега разбрах и каде се намира този датчик. Казаха ми и как да изчистя грешките на компа. Други ден се надавям с майстора да оправим работата, благодаря отново и лека вечер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...