626 418 #1 Публикувано 16 Декември, 2012 С риск да бъда досадени да бъда обвинен в това че несъм търсил в търсачката ще попитам един въпрос (междо другото търсих в търсачката но нещо номега да се оправя с нея). Та колата понякога няма мощност работи на 3 цилиндъра за втори път сменям свещи в рамките на 650 км. и двата пъти са катран черни, едните бяха НЖК, другите ДЕНСО (каквито пише на капака), и днеска вечерта преди да отида на работа се сетих че може да погледна компа, където се намира долу в краката на пасажера какво ще ми покаже, дадох на контакт и една червена лампичка светна 10 пъти, след няколко секунди отново се повтори това и така святка 10 пъти спира и после пак на ново, и си викам това сигурно е някаква грешка, други ден ще ходя на майстор да видим защо свещите са такива и може ли да се оправи нещо, ще му кажа и за компа, но човека едвали ще знае какво значи 10 мигания на лампичката на компа и затова реших да питам тук и някой ако знае да каже и така по лесно да открием проблемана тази Хонда Сивик Д13б2 карб. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2985 #2 Отговорено 16 Декември, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7373IAT 10 грешка .караш брат на мноо богати смеси некаде го имам тоя датчик ма богами непомна кадее .П.п а иначе грешката е баш у компа ,че сда го сложили ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 418 #3 Отговорено 16 Декември, 2012 Колега много благодаря за тази информация, тя ще ми бъде много полезна, сега разбрах и каде се намира този датчик. Казаха ми и как да изчистя грешките на компа. Други ден се надавям с майстора да оправим работата, благодаря отново и лека вечер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове