KOS_with_NOS 18 #1 Публикувано 6 Декември, 2012 (Редактирано) Колеги, защо лагерте на лявото ми вътрешно каре имат някакви квадратни планки отзад, а лагерите на дясното вътрешно каре са без такива планки? И има ли някаква съвместимост между лагерчета от D и B серията? Редактирано 6 Декември, 2012 от KOS_with_NOS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 6 Декември, 2012 Бе за лагерчетата незнам ма са ми търсили карета от двувалова Д серия /вътрешни / за б серия. Лично оня ден мерих едно към диф на б серия шлиците пасват , за вътрешните на 'трипода' немога да знам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #3 Отговорено 6 Декември, 2012 Мисля,че имаше нещо общо с двуваловата Д-серия,но нямам точен спомен дали стават само лагерите или се ползваше цялото каре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #4 Отговорено 6 Декември, 2012 (Редактирано) Много се извинявам предварително на колегата KOS_with_NOS за въпроса който ще задам в неговата тема, надявам се да се включат компетентни хора и да се получи добре. Понеже ми се налага смяна на вътрешни карета на Б18Ц4-ка с какви други карета мога да ги заменя. Ако някой сметне за неуместно мнението моля да бъде изтрито. ПоздравиП.п.извинявам се прочетох Редактирано 6 Декември, 2012 от Mad`Head Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 6 Декември, 2012 А ти четеш ли по нагоре ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове