Jump to content
Hukumo

Смяна на странично огледало HR-V

Recommended Posts

Привет колеги, имам проблем със страничото дясно (пасажерско) огледало. тъй като още от както си я купих беше с подменено огледало (стъкло), с такова обикновенно, изрязано и беше много неудбно.. си взех от от автоморга едно оригинално, (комплект с кутия и кабели). Моята обвивка на огледалото си ми е здрава и няма никакви проблеми прибира се и си контролира ъгъла от бутоните за управление, само вътре стъклото е проблем. освен това кутията на огледалото което взех е по-очукана и е друг цвят . някой може ли да ми даде инструкция за подмяна само на стъклото? как е захванато? проверих дали може да се разглоби кутията, но няма никъде възможност, изглежда така отлята. страх ме е да не го счупя нещо ако напъна нещо което не трябва..Проверих в нета за някакви ръководства, но никъде не намерих инфо как точно се сменя огледалото?надявам се да можете да ми помогнете?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

откъде намери огледало и колко пари, че моето един колоездач му счупи основата и сега е закрепено с рапидки, но не е стабилно.иначе за смяната не знам на Хонда, на Субару се вади внимателно с две отверки стъклото заедно с пластмасовата му основа, отзад е на нещо като щипка, после е лесно, трябва само малко лепило

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ви постна схемите,ама земете си изтеглете ЕСМ-а да си ви е под ръка.http://hondatech.info/downloads/Auto/Manuals/HR-V/Като си оправите огледалата,пратете едно счупено,че на мен ми трябва само машинката за затварянето и отварянето,иначе кутия и огледалото са ми здрави.

Редактирано от Markony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, продай ми основата щом не ти трябва, днес си загубих целия следобед да я лепя.............залепих я, стана сравнително здраво, но не иска да се затваря, някъде опира и ще изгори моторчето

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огледалото го намерих по обяви на автоморги в интернет. търсих около 2-3 месеца, звъннал съм поне на 30 обяви и никой нямаше.. всички ми казват че огледалата се продавали веднага като качат обявата, защото много често се случвало да се счупят. миналата седмица най-накрая след като следях всички нови обяви, ми се усмихна щастието и имаше точно 1 дясно. Дадоха ми го за 100 лв. .. малко много ми се стори, ама нямах много голям избор.Колега Markony, благодаря ти много за ръководството, с негова помощ успях да си сменя сам стъклото, не беше трудно, за няколко мин. работа само че трябва да знаеш как точно да го направиш.. а в това ръководство пише почти всичко :) Според теб дали ще може да се разглоби, т.е. да извадя машинката само, а на колегата IvanIvanovi да пратя основата? така ще може и на тримата да свърши работа това огледало.. Колега IvanIvanovi, от снимките не ми стана много ясно, но огледалото което съм взел е Дясно.! такова ли ти трябва?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според теб дали ще може да се разглоби, т.е. да извадя машинката само, а на колегата IvanIvanovi да пратя основата? така ще може и на тримата да свърши работа това огледало..

Колега IvanIvanovi, от снимките не ми стана много ясно, но огледалото което съм взел е Дясно.! такова ли ти трябва?

точно дясно ми трябва, пасажерското. няма нужда да разглобяваш самото огледало, да вадиш машинката, корпуса си ми е здрав.

на мен ми трябва триъгълната част, която се хваща към вратата. виж ограденото с червено /заедно с вътрешеното де, не само триъгълната пластмаса/

Публикувано изображение

Редактирано от IvanIvanovi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...