Ivo Myankov 64 #1 Публикувано 27 Ноември, 2012 Колата е Сивик 5та хеч Д16з6.Проблема се появява хаотично и на студен и на топъл двигател.Примерно, спирам си аз колата, въртя ключа за да зиключа и изведнъж тока изчезва и огасват всички уреди и лампички и край. Вадя ключа, вкарвам и давам на контакт и ееееедвам едвам точец колкото да светнат леко някои коченца. И помпата даже се мъчи и така и не успява да пречатка до край.Правя няколко поредни опита и по някое време, завъртам отново ключа и всичко си тръгва нормално. Следващите няколко дена, няма значение, че е супер студ и 2 дена не съм палил колата, този проблем го няма. Акомулатора ми знам, че е пътник и разбирам да е умрял, ама ту да има ту да няма и то ей така изведнъж без никакво значение дали до сега съм я карал или не съм я пипал 2 дена и без значение вън 15 градуса ли е или 2.... Това вече ми изглежда на друг проблем, а не ми се ще да купя нов акомулатор и да се окаже, че не е от него и проблема си е на лице.Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 27 Ноември, 2012 (Редактирано) Клеми, клемомед... 2рото можеш да го видиш как е, но 1вото е по-вероятно да е потънало в окис ...Другите връзки по колата ... Масата на мотора, на купето... Редактирано 27 Ноември, 2012 от barsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 27 Ноември, 2012 аз имах проблем с главния бушон отпред който е ту пуска ток ту не виж си го моя беше ПРАВЕН ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 27 Ноември, 2012 Лошото на ядовете с тока е, че могат да ти скъсат нервите...Почва се от клемите. От там всички връзки в моторния отсег, като се въоръжаваш с контактен спрей, отверка и клещи. И наред. Дано е там. После по купето... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 28 Ноември, 2012 и не оставяй колата затворена с ключовете на контакта при мен така се случи -излязох да отворя капака ама вратата се затвори и после знаеш като и дойде тока се чува онова туп (тъп) иии ... знам че имаш спешъл аларма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове