Lokotron 9 #1 Публикувано 18 Ноември, 2012 Колеги дайте ми съвет, когато съм на 5-а скорост, между 2500 и 3000 оборота се появява странен шум сякаш идва от гърнето, някакво бучене, но не мисля че е от там защото имам дупчица на ауспуха но е на края а и на други скорости мисля че го няма и се чува само между 90 и 100 километра. Някои да има някакви идеи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar Petrov 3 #2 Отговорено 20 Ноември, 2012 И при мен е така, от както махнах катализатора и сложих тръба. Може би и при теб това е причината, ако колата е от скоро твоя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lokotron 9 #3 Отговорено 20 Ноември, 2012 И при мен е така, от както махнах катализатора и сложих тръба. Може би и при теб това е причината, ако колата е от скоро твоя.от 1на година я карам, не съм махал катализатор и ми се струва че преди го нямаше това нещо. Ако има развитие по темата моля да споделиш с мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pothead 0 #4 Отговорено 16 Декември, 2012 И при мен е така, от както махнах катализатора и сложих тръба. Може би и при теб това е причината, ако колата е от скоро твоя.от 1на година я карам, не съм махал катализатор и ми се струва че преди го нямаше това нещо. Ако има развитие по темата моля да споделиш с менЗдравей колега !И аз имах такъв проблем. Отидох в сервиз и се оказа някаква ламарина като кохуж завариха ми една точка, и колата се оправи!Даже и пари не ми търсиха.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове