Jump to content
Reinoso

Въпрос за Civic 5 gen Хечбек

Recommended Posts

Здравейте предварително се извинявам ако задам някой банален въпрос. Та от скоро си купих Хонда Сивик 5-генерация,и трябва да и сменя задните вежди.Та въпроса ми е има ли по автоморгите ако няма от къде мога да си купя или ако някой от форума има за продаване още по добре Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте предварително се извинявам ако задам някой банален въпрос. Та от скоро си купих Хонда Сивик 5-генерация,и трябва да и сменя задните вежди.Та въпроса ми е има ли по автоморгите ако няма от къде мога да си купя или ако някой от форума има за продаване още по добре Благодаря предварително

има ги по магазините мисля че 60лв беше едната, например пробваи с ЕВРО 07 дано не прозвучи като реклама но просто да те ориентирам Редактирано от dan4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не те съветвам да търсиш втора ръка. Все едно втора ръка масло или филтър да сложиш. Данчо правилно те е ориентирал около 60 лв. вървят нови.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много за отговорите. Във Варна някаде продават ли се

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
My link ето ти едно сайтче за нови колега 69 лева бройката( с включена доставка май в цената)My link ето ти още един сайт Редактирано от shadow-honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много за линковете, колега ;) Сега поръчвам от първия сайт, дано всичко е ок. Ще пиша как са нещата :) Не е безплатна доставката ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...