Reinoso 4 #1 Публикувано 11 Ноември, 2012 Здравейте предварително се извинявам ако задам някой банален въпрос. Та от скоро си купих Хонда Сивик 5-генерация,и трябва да и сменя задните вежди.Та въпроса ми е има ли по автоморгите ако няма от къде мога да си купя или ако някой от форума има за продаване още по добре Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #2 Отговорено 11 Ноември, 2012 (Редактирано) Здравейте предварително се извинявам ако задам някой банален въпрос. Та от скоро си купих Хонда Сивик 5-генерация,и трябва да и сменя задните вежди.Та въпроса ми е има ли по автоморгите ако няма от къде мога да си купя или ако някой от форума има за продаване още по добре Благодаря предварителноима ги по магазините мисля че 60лв беше едната, например пробваи с ЕВРО 07 дано не прозвучи като реклама но просто да те ориентирам Редактирано 11 Ноември, 2012 от dan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #3 Отговорено 11 Ноември, 2012 Не те съветвам да търсиш втора ръка. Все едно втора ръка масло или филтър да сложиш. Данчо правилно те е ориентирал около 60 лв. вървят нови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Reinoso 4 #4 Отговорено 11 Ноември, 2012 Мерси много за отговорите. Във Варна някаде продават ли се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shadow-honda 1 #5 Отговорено 11 Ноември, 2012 (Редактирано) My link ето ти едно сайтче за нови колега 69 лева бройката( с включена доставка май в цената)My link ето ти още един сайт Редактирано 11 Ноември, 2012 от shadow-honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mvelichkov 37 #6 Отговорено 11 Март, 2013 Мерси много за линковете, колега Сега поръчвам от първия сайт, дано всичко е ок. Ще пиша как са нещата Не е безплатна доставката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове