Jump to content
Honda_123

Скоростна кутия

Recommended Posts

Здравейте колеги. Имам 1 въпрос за скоростната кутия. Когато давам на 2ра скорост трябва да натисна амбреажа до долу и леко да включа към 2ра инече леко се прави на шашава, Имам предвид или леко изхърква или някакъв такъв звук. Само на 2ра ми прави този проблем. Моля за малко помощ защото не знам от какво е дали е за нова кутия или незнам. Мерси предварително.ПС колата ми е хонда цр-в 1ген 2000г мотор 147 коня :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак за нова кутия не е, ама за нов синхронизатор на 2-ра плаче колата .. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сваляш кутията за два часа купуваш си две нови семерини ,комплект синхронизатори ,масло и евентуално ако има нужда някой друг лагер и смятай,че тая кутия ще те надживее И ВСЕ ПАК ПО-ВЪПРОСА ТИ КУТИЯТА ТИ Е ОК САМО СИНХРОНИЗАТОРА ТИ Е ЗАМИНАЛ НИЩО СТРАШНО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от къде предлагаш да се вземат синхронизатори???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси много за отговорите :) вече ще съм спокоен и ще знам че не е счупена кутията :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

питайте колегата Valri той каза,че ги намерил в нета за 70$ пълен комплект някви карбонови

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм гледал схемите специално за синхронизатори ,но би трябвало да ги има като резервна оригинална част.Евентуално да се извика директно от Америка на по тънка цена или от Бултрако,но там вече цената ще е друга...Това е единственият начин по който трябва да се действа с резервните части когато има възможност разбира се от към време цени и тнк.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали па е сихронизатор ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Синхрони отделно в Хонда няма,продават се с цялата скорост,муфа и т.н.т.Пробвай да намериш карбонови синхрони за 70$ и тогава пиши.Понякога с незнанието си подвеждате вместо да помогнете.п.п:И друг е въпроса както Фена писа дали е там проблема,но във всички случаи не си за цяла кутия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При заминал синхронизатор почти винаги е заминала и муфата и скороста

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ее нз за сериозно или не сериозно поведение валри ми е казал 70$ така ви казвам от ебей става въпрос аз имах същия проблем като колегата 2 и 3 влизаха с шут така да се каже свалих си кутията за 40мин. отворих нови лагери от спец.магазин за лагери не помня колко пари бяха две семерини по 6 лв. бр. и Gosheto delsol ми подари нови синхронизатори с муфи с предавки със всичко 2л. Q8 10w40 и на третия час вървях на прекъсвачи дръ дара рън и т.н. и беше перфектно КОЛЕГА НАЙ-ДОБРИЯ И ЕВТИН ВАРЯНТ Е.ВЗЕМИ СИ ЕДНА КУТИЯ ВТОРА РЪКА И ОТ ДВЕТЕ ЕДНА ЧИТАВА И ГАЗЗЗЗЗЗ ДО ДУПКА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...