sharpbg 19 #1 Публикувано 2 Ноември, 2012 (Редактирано) Колеги помагаите от къде да си закупя въпросния акумулатора за моя civic хетч 5 ген 94г., званих вчера при дистрибутора им във Варна – ИМАХИЖУ, казаха ми първо, че нямали в наличност и ми предложиха някакав VEGA със същите параметри като DELCO 45Аh стартов 540A десен + естествено JIS стандарт, после ми казаха, че вече не произвеждали и не внасяли като ме обеждаваха по телефона, че едва ли не тези са по добри от делкото. И така въпросът ми е ако някой е виждал или знае от къде, и вярно ли е това, че не се внасят и т.н. , което малко ме съмнява. Ей тва е да имаш пари и да искаш да си вземеш нещо хубаво, а да не можеш. Редактирано 2 Ноември, 2012 от sharpbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #2 Отговорено 2 Ноември, 2012 няма внос,не ги прават...абе няма от къде да си купиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 3 Ноември, 2012 За жалост наистина ги няма вече.И аз им бях фен,но уви.....BOSCH,VARTA или YUASA друго убаво не се сещам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 3 Ноември, 2012 EAS .Турски са. Има при нас в Перник едни, където ги внасят от години. Познаваме се, което е нормално в малкия град. Та отивам аз преди около година и половина и искам акумулатор. Имам 250 кинта в джоба и искам читав. Хората ми казаха тоя. 115лв по спомен или Банер, но нямаха 2рия на моя размер. Другата е 2г банер и си пали без ядове. ЕАС-а още си свети зелено. Нямало е отказ за сега. Казаха ми от бош и варта да бягам. п.п. Какъвто и да е, е хубаво поне на 6мес един път да се дозарежда. Аз го правя като се кача при майстора или при един приятел. Вдигам капака на колата в гаража и направо зарядното на клемите. След макс 40 мин е готов. Ако не е- меря зареждането. п.п.2 В днешния комерсиален цвят ако искара един акумулатор над 4г ще го погреба после с военни почести Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 3 Ноември, 2012 gigawatt ще направи 5години до сега от простотии е падал само веднъж 120лв 64ампера малко по голям е от стойката ама е добре чакам си почестите барси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #6 Отговорено 3 Ноември, 2012 (Редактирано) Дай една снимка как си заврял по-голям акумулатор.Ето ти фон като умре http://vbox7.com/play:8752ce48 само се преработва малко Редактирано 3 Ноември, 2012 от barsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #7 Отговорено 3 Ноември, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове