М.И.Я. 30 #1 Публикувано 1 Ноември, 2012 колеги интересно ми е да разбера за 7ма ген. сивик, купе версията и седана къде се произвеждат. 3 и 5 вратия хеч са английски нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bionect 1 #2 Отговорено 4 Ноември, 2012 Англичанки са всички... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #3 Отговорено 5 Ноември, 2012 седаните може и да не са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #4 Отговорено 5 Ноември, 2012 Купето е произведено в САЩ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.И.Я. 30 #5 Отговорено 5 Ноември, 2012 няма ли колеги със седани и купета да разяснят темата. По-скъпи са на пазара, означава ли това нещо.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #6 Отговорено 5 Ноември, 2012 Ако VIN номера започва с 1 или 4 - САЩ, 2 - Канада, J- ясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #7 Отговорено 5 Ноември, 2012 (Редактирано) Седаните пъвроначално продавани в BG са японски. В Европа не са продавани, освен като IMA (хибрид) и затова ги няма. Виждал съм обяви на старо в Полша.В автокъщи в BG съм виждал и канадски - /1.7 автоматик/, а в южната ни съседка TR са често срещани, т.к. са произвежани и там и според слухове не отстъпват на японските, освен че са по-лош имидж, еле пък у нас Редактирано 5 Ноември, 2012 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.И.Я. 30 #8 Отговорено 6 Ноември, 2012 a Stream Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове