injeneer 0 #1 Публикувано 1 Ноември, 2012 Имам изгорели крушки на таблото,но не зная как да сваля декоративната лайстна(липсват винтове като на ЦРВ I).Предполагам,че е на щипки,но не искам да ги счупя.Ако някой е правил тази манипулация моля да сподели.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #2 Отговорено 1 Ноември, 2012 За това ли става въпрос: или за това: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #3 Отговорено 1 Ноември, 2012 Или тези : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
injeneer 0 #4 Отговорено 2 Ноември, 2012 Или тези : Благодаря за снимките,ценни са ще ми свършат работа.проблема ми е как да започна.Защото автомобила е автоматик(с десен волан)и гривната на километража обхваща и скоростния лост.Смятам тези дни като ми остане време да започна от някъде пък каквото стане,винаги има първи път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1561 #5 Отговорено 2 Ноември, 2012 Десен волан, автоматик:http://www.lingshondaparts.com/honda_car_parts_selection_pfk.php?block_01=17S9A01&block_02=B__3711&block_03=18254 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове