Милен Милев 4 #1 Публикувано 29 Октомври, 2012 Здравейте колеги,вече три седмици съм собственик на Honda CR-V 1-ва генерация 2000 г. B20Z1 с газов инжекцион. Първите ми впечатления са много добри, колата се държи прекрасно, вози меко, двигателя е много гъвкав. Цената на пълното обслужване (заедно със смяна на маслото в задния диф.) ми се стори много разумна в сравнение с предната ми кола (volvo V40). Сега вече чакам да падне и малко сняг за да се порадвам и на двойното предаване Поздрави на всички и много безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #2 Отговорено 29 Октомври, 2012 Ееиийййй, върна ме 3 години назад И аз бях така - от V40, ама дизел, на CR-V l-ва, ама автоматик Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #3 Отговорено 29 Октомври, 2012 Честито, корави машини са, ще останеш доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #4 Отговорено 11 Ноември, 2012 Честито колега,майка ми кара такъв и е доста добра машинка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове