Barba 21 #1 Публикувано 27 Октомври, 2012 Колеги здравейте, днес случайно видях, че пасажерската врата на сивика не се заключва заедно с другата, когато натисна централното заключване. Какъв може да е проблема, проверих самата врата се заключва добре, но ръчно. С дистанционното не реагира, докато лявата е ок. Има ли бушон за всяка врата или е от друго? Моля за конкретни предложения и ако някой знае да сподели, че все пак по-удобно е с 1 копче да е всичко Сивика е 6та ген, хеч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 27 Октомври, 2012 Дане би да е изгоряла машинката в самата врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barba 21 #3 Отговорено 27 Октомври, 2012 не заключва се, но ръчно, централно неиска . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #4 Отговорено 28 Октомври, 2012 не заключва се, но ръчно, централно неиска .точно ел машинката се е прецакала .. бравата си е отделно .. отиди при някой жичкаджия който се занимава с аларми да ти сложи една струва 20тина лв .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #5 Отговорено 28 Октомври, 2012 Както е казал колегата намери нюкой алармаджия, защото сигурно е заминала машинката. Ако е заминала може да ти сложи от тия универсалните . Аз съм именно с такива и си работят отлично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonStarr 14 #6 Отговорено 29 Октомври, 2012 (Редактирано) Може и да пробваш да провериш бушоните... До колкото разбрах от подобна тема, има бушон за централното или по-скоро за машинките... Честно казано и на мен ту ми сработва, ту спира и ще трябва да отварям вратите да видим "алармаджията" какви ми ги е забъркал по колата. Редактирано 29 Октомври, 2012 от MonStarr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reality 15 #7 Отговорено 31 Октомври, 2012 Колега защо не си погледнеш буксата с кабелите която влиза във вратата. Имах същия проблем като твоя и се оказа че буксата не дава хубав контакт. Зачистих я и всичко се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #8 Отговорено 5 Ноември, 2012 Няма бушони за машинките. Зад "голямата вода" използват един термин - "уморени" са. Известно време ту сработват, ту спират и накрая отказват тотално. Като всеки електромотор (а те са точно това) има живот. Сменяш с нови или добаваш универсални (оригиналните може и да не ги махаш ако са монтирани на ключалката, само им откачаш кабелите и ги закачаш на новата и си 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ентусиаст 10 #9 Отговорено 6 Ноември, 2012 Колега, има бушон за машинките, 20А, на английски Сивик 6та генерация поне (модел МС1). Ето ги моите преживявания: Тема Няма бушони за машинките. Зад "голямата вода" използват един термин - "уморени" са. Известно време ту сработват, ту спират и накрая отказват тотално. Като всеки електромотор (а те са точно това) има живот. Сменяш с нови или добаваш универсални (оригиналните може и да не ги махаш ако са монтирани на ключалката, само им откачаш кабелите и ги закачаш на новата и си 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaMehanik 2 #10 Отговорено 6 Ноември, 2012 Оригиналните подлежат на ремонт! Оправил съм 3 такива със 100% успех и нито една рекламация до сега. Аз не бих заменил японската машинка със някаква със неизвестен произход (най-вероятно китайски).Бушон май има, но той е за цялото централно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barba 21 #11 Отговорено 8 Ноември, 2012 Оказа се прекъсната жичка, всичко е ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове