РадославКз 422 #1 Публикувано 19 Октомври, 2012 Въпроса ми е такъв-Нужна ли е изобщо раздвижна ролка,трябва ли да се дават някакви градуси,или може да се ползва оригиналната ролка на главата?Почти съм сигурен в отговора,но искам да попитам и още някой,все пак блока е почти идентичен с този на витековия мотор,а главата си е витек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 19 Октомври, 2012 Блока не е почти а изцяло .Не е нужна.Имаше тема колега от два три дни е . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #3 Отговорено 20 Октомври, 2012 (Редактирано) И аз така смятам вече,но преди 2 години,като ми слагаха витек-главата в Габрово,сложиха и ролка и е зацепена с 4 градуса предварение...И сега се чудя кой да им изрине акитата,защото им оставих стоковата ролка,а бая зор ще видя с намирането на друга,а да се зацепи раздвижната,трябва добър майстор!!! Редактирано 20 Октомври, 2012 от RadoslavKZ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 22 Октомври, 2012 (Редактирано) То щом са я сложили значи трябва . Ти стокова ако искаш ше ти намера некаде . Ма я представиси аз бъркам в мнението си а ти вече па нахрани .Раздвижната не е грам проблем да се зацепи. Стига да мислиш последователно.п.п раздвижна ролка винаги си е плюс. Редактирано 22 Октомври, 2012 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #5 Отговорено 25 Октомври, 2012 Аз намерих стокова,мерси,Фен.Ще се пробва и ще се види.Знам,че раздвижната винаги е в плюс,НО,АКО Е ЗАЦЕПЕНА КАКТО ТРЯБВА!!!Ще пиша пак,какво е станало! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #6 Отговорено 25 Октомври, 2012 Сега пък като имаш и стокова и раздвижна, последователното мислене е още по лесно .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 26 Октомври, 2012 По какво разбра че е зацепена погрешно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #8 Отговорено 27 Октомври, 2012 Не съм казал със сигурност,че е зацепена грешно,затва и съм пуснал темата,да питам...Ще се пробва и ще се види. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #9 Отговорено 27 Октомври, 2012 Колата излезе зацепена както трябва,след свалянето на раздвижното колело и налагането му на стоковото,съвпадайки местата за шпонките,разлика 0 милиметра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове